Besøg en af de mange Biergärten, ølkældre og bryghuse

De fleste tænker straks Oktoberfest!, når talen falder på München. Men du kan opleve den gode stemning i en typisk Biergarten og i de velkendte ølkældre og bryghuse hele året. Adskillige bryggerier har til huse i Altstadt omkring Kaufingerstrasse, og en god og gemütlich Biergarten kan du finde både i Englischer Garten, på øen Flaucher mit i Isar-floden, i Hirschgarten, på Wiener Platz i bydelen Haidhausen og mange andre steder. Her kan du nyde det bayerske køkken med Bretzl, grillede pølser og en masse andet fra grill. Melder sulten sig før kl. 11.30, kan du kaste dig ud i en Weisswurst, der koges helt frisk og helst skal købes hos slagteren. Vover du at spise den senere på dagen, kan du være sikker på at få skæve blikke fra de lokale.

Copyright München Tourismus, Tommy Lösch

Bliv revet med af stemningen i området med musik, storskærm og fest

Olympiastadion med det karakteristiske tag er et højdepunkt, når turen går til den bayerske hovedstad. Mellem Olympiastadion og Olympiahalle ligger fanzonen til dette års EM, og her kan du se alle kampe på storskærm og samtidig opleve et stort og alsidigt kulturprogram med musik, open-air biograf, streetdance og meget, meget mere. Nu du alligevel er der, kan du da lige smutte forbi BMW-Welt eller BMW-museet, der begge ligger i forbindelse med Olympiapark. Her kører drømmene på fire hjul.

Copyright München Tourismus, Tommy Lösch

Køb eller os dig gennem gader fyldt med luksusbrands i nye som gamle klæder

Mellem kampene kan du gå på shopping i Münchens Altstadt, hvor du finder alt fra den vildeste luksus til genbrugsbutikker med luksusbrands eller smykker lavet af genbrugsmaterialer. Marienplatz i byens hjerte er et godt udgangspunkt for din indkøbstur i de nærliggende gader Neuhauserstrasse, Kaufingerstrasse og den elegante Maxilimilianstrasse. Men husk også at kigge op på Det Nye Rådhus på Marienplatz kl. 11 eller kl. 12, så du kan se og høre det smukke klokkespil. Forfriskninger og alskens frugt og grønt kan du købe på Viktualienmarkt, og du må selvfølgelig heller ikke snyde dig selv for et besøg i det historiske Hofbräuhaus.

Copyright München Tourismus Redline Enterprises

Besøg en af de mange legepladser, tag til vandet eller lad børnenes fantasi blive draget af rumfart, robotter og elektriske dingenoter.

Legeglade og teknikbegejstrede børn og voksne kan glæde sig til et besøg på Deutsches Museum – verdens største tekniske museum. Tryk på knapper, hiv i snore og fordyb jer i alt fra rumfart og robotter til store maskiner og små, elektriske dingenoter. De allermindste kan lege med kuglebaner, lave skyggeteater og meget mere. Skal de små ben brænde krudt af, så tag til Englischer Garten, hvor der både er legepladser og masser af plads til at tumle på. Ved Eisbachwelle falder der derimod nok ro på for en stund, når de ser surferne balancere akrobatisk på bølgerne midt i byen.

 

Copyright München Tourismus, Werner Boehm