Meget mere end pengetårne

Du kender sikkert Frankfurt som byen med de mange banker og de mange skyskrabere. Men byen er meget andet og mere end det. Den gamle bydel ligger mellem floden Main mod syd og de gamle voldanlæg, der er delvist bevaret. Römerberg med det 600 år gamle rådhus Römer er byens centrale plads og er omgivet af farverige bindingsværkshuse. Kort derfra ligger Neue Altstadt med sine smukke borgerhuse, der er blevet genopbygget efter ødelæggelser under krigen. Kun en kort gåtur fra Römer finder du Hauptwache, som er fan-ambassade og informationscentrum under hele EM.

Copyright visitfrankfurt

Oplev Frankfurt fra 200 meters højde i det spektakulære Main Tower

Frankfurts berømte skyline har givet byen tilnavnet Mainhatten. Er du ikke højdeskræk, må du ikke snyde dig selv for en tur til udsigtsplatformen i Main Tower, hvorfra du i 200 meters højde kan overskue hele byen. Du kan også nyde udsigten fra tårnets restaurant, lige som du i øvrigt kan besøge en lang række tagterrasser og skybarer i byen. Én gang om året kan du endda campere på toppen af en af Frankfurts skyskrabere!

Copyright visitfrankfurt

Tilbage til fremtiden

Har du børn med til Frankfurt, kan I lægge vejen forbi Geldmuseum, Pengemuseet, og få et indblik i begrebet penge. Der er gratis entre. En sejltur på floden er også altid et hit, herfra kan I beundre Frankfurts skyline. Skal børnene både underholdes og lære noget samtidig, så skal I besøge TimeRide, hvor I blandt andet med VR-briller kan tage på en virtuel rejse tilbage i tiden.

Copyright visitfrankfurt

Et overflødighedshorn af moderne kunst, historie, museer og arkitektur

Hører du til de historie-, kunst og kulturinteresserede, er Frankfurt et overraskende skatkammer. I Paulskirche opstod det første, tyske demokrati i 1848, og langs med floden ligger intet mindre end 39 forskellige musser med alt om kunst, arkitektur, fotografi, moderne elektronisk musik og så selvfølgelig et museum om byens mest berømte indbygger Johan Wolfgang von Goethe. Med en Museumuferbillet kan du få adgang til alle museer i to dage.

Copyright visitfrankfurt

Oplev alle EM kampene på de 10 storskærme i fanzonen

Vil du gerne opleve fodboldstemningen, så ligger Frankfurts fanzone også ved floden. I anledning af EM er museet for byens eget hold Eintacht Frankfurt placeret her sammen med en flydende storskærm, en flydende fodboldbane, e-sports arena, liggestoleområde, scener med underholdning og en masse boder med mad og drikke. Alle kampe vises på de i alt 10 skærme i fanzonen.

Uden musik, mad og drikke, duer turisten ikke

Når sulten og tørsten melder sig, kan du besøge det hyggelige restaurantkvarter Sachsenhausen. Ved lange borde og bænke serveres den lokale æblevin, og her falder man nemt i snak med naboen over dagens EM-resultater. Vil du videre ud i nattelivet, er Fressgass en god mulighed, eller du kan finde en af byens skybarer og nyde udsigten med en drink.

Copyright visitfrankfurt, Holger Ullmann