Forfatter: Redaktionen
Dato:
Læsetid: 4 min.

Særlige priser for medlemmer af SMILE

For os danskere er især det nemt at smutte til Nordtyskland – og det bør man udnytte med et par dage på et ordentligt kvalitetshotel, nu når man alligevel har taget færgen over. Og selvom Nordtyskland ikke er langt væk, rejser du alligevel ind i en helt anden verden.

Områder som Schleswig-Holstein og Mecklenburg-Vorpommern er fulde af historie og naturoplevelser, som vi slet ikke har herhjemme. Gå på opdagelse mellem hansestæder og havnebyer, pragtslotte og originale ølbryggerier – og ikke mindst duftende julemarkeder, når det er dén tid på året.

Naturen i Nordtyskland byder på imponerende panoramaer, f.eks. i de store søområder Naturpark Holsteinisches Schweiz med mere end 200 små og store søer samt Mecklenburgische Seenplatte, hvor vandrestier og cykelruter er gennemført velanbragte med tysk grundighed og forståelse for den aktive turist.

Det er nogle af tyskernes egne yndlingsferieområder – og som dansker kan man nå dem på en smuttur fra færgerne i Rostock og Puttgarden.

Ta’ et par dage ud af kalenderen og kombiner din færgetur med et par dage på kvalitetshotel – du får specialrabat som medlem af SMILE.


Find din smuttur til de bedste hoteller lige her.

Hotel Fährhaus Niederkleveez

Søpanorama i Schleswig-Holstein

Hotel Fährhaus Niederkleveez

Hotel Fährhaus Niederkleveez

Søpanorama i Schleswig-Holstein

Der hersker en særlig intim atmosfære på Hotel Fährhaus Niederkleveez med den romantiske beliggenhed lige ned til søbredden i Schleswig-Holsteins eget søparadis. Det er et lille sted med et nærværende værtspar, og derfor også stedet, hvor man tjekker ind, hvis man bare har brug for at koble af på en smuttur langt væk fra hverdagen. Her er tid og ro – og den mest idylliske udsigt over Dieksee, der hører til De 5 Søer og er forbundet med områdets største sø, Grosser Plöner See.

 

Afstand fra Rostock: 181 km/Afstand fra Puttgarden: 86 km.

 

3 nætter inkl. morgenbuffet, 3 x 3-retters middag/buffet, velkomstsnaps, fri afbenyttelse af hotellets robåde samt rabatpakke

 

SMILE pris fra 1.299,-

Normalpris 1.449,--
Besparelse 150,- pr. person.
Bedste beliggenhed midt i søparadiset

Til tilbuddet hos HappyDays

Schloss Klink

Romantisk slotsferie i Nordtyskland

Hotel Fährhaus Niederkleveez

Schloss Klink er en lille romantisk tidslomme, hvor du kan nyde udsigten over søen Müritz fra swimmingpoolen, mens du glæder sig til at få serveret en god middag i en af slottets fire restauranter. Måske skal du ud at spadsere en tur langs søpromenaden inden da, måske sætter du dig bare med en bog og en kold øl i solen foran Orangeriet - men først og fremmest er her dømt ferie, hvor du får serveret alle muligheder for at genvinde energi og livslyst på årets smuttur midt i et af Tysklands smukkeste naturområder.

 

Afstand fra Rostock: 102 km/Afstand fra Puttgarden: 295 km.

 

4 nætter inkl. morgenbuffet, 1 x 4-retters middag/buffet, velkomstdrink, 1 dags cykelleje, wellnessgavekort (EUR 20,-) og greenfeerabat

 

SMILE pris 2.099,-
Normalpris 2.399,-
Besparelse 300,- pr. person.
Egen sandstrand ved Müritzer See

Hotel am Tierpark

Güstrow-smuttur all inclusive light

Hotel am Tierpark

Güstrow syd for Rostock hører til blandt eliten af gamle pragtbyer i det tidligere Østtyskland. Her bor I perfekt for at opleve renæssanceslottet og den prægtige katedral. Men besøg også dyreparken med det store akvarium og det pragtfulde badeland med wellnessoase, som ligger lige ved siden af hotellet. Her kan I desuden glæde jer til at sætte jer til bords og få et godt glas og maden serveret efter dagens udflugter - det hele er med i prisen på denne smuttur til Güstrow omgivet af Nordtysklands pragt.

 

Afstand fra Rostock: 50 km/Afstand fra Puttgarden: 250 km.

 

3 nætter inkl. morgenbuffet, eftermiddagskaffe, aftenbuffet, øl og vin ad libitum kl. 18.00-20.30 og alkoholfri drikkevarer ad libitum kl. 11.00-20.30 samt rabat på entre til dyrepark og akvarium Wildpark-MV samt på dagsbillet til badelandet Oase Güstrow


SMILE pris 1.149,-
Normalpris 1.299,-

Besparelse 150,- pr. person.
Stor indholdspakke

Til tilbuddet hos HappyDays