Forfatter: Redaktionen
Dato:
Læsetid: 5 min.

Besøg populære Harzen med SMILE og Happydays

Harzen er ridderromantik og heksemystik, og det lille bjergrige oplever en renæssance, hvor det ikke kun er damer med blåt hår, der har øje for bjergrigets charme.

Nye, aktive turister flokkes på vandrestier og mountainbike-spor i de store skove og bløde bjerge. Ruterne holdes ved lige med tysk grundighed og byder på svimlende panoramaer over disede bjerge og originale bindingsværksbyer. Og når motion og frisk luft kan kombineres med indkvartering på hyggelige gasthofs eller et 4-stjernet kvalitetshotel med wellnessafdeling – ja, så forstår man, hvorfor Harzen er blevet populær.

Her kan man gå på opdagelse i gamle middelalderborge og verdens mest unikke bindingsværksbyer – Quedlinburg, Wernigerode, Goslar – og her undgår man ikke at få falbudt en heks! Den mytiske kvindefigur optræder i alle afskygninger i butikker og på gadehjørner som Harzens signatur, og man kan møde hende i levende live på Hexentanzplatz eller Bloksbjerg. 

Bliv inspireret til skønne hoteller i Harzen, som SMILE medlemmer får rabat på, når de booker via Happydays.nu.

Maritum Berghotel Braunlage

På toppen i Harzen

Maritum Berghotel Braunlage

Prøv en lille luksusferie i bjergene med udsigt til Harzens bindingsværksidyl og middelaldermystik tæt på kejserbyen Goslar (37 km) og berømte Quedlinburg (47 km). Her er dømt forkælelsesferie fra ankomst til afrejse: I får badekåbe og tøfler udleveret, champagne til morgenmad, og hotellet har et væld af faciliteter lige fra wellness og swimmingpool til bierstube og cykeludlejning. Og I kan godt glæde jer til at få serveret maden i panoramarestauranten med udsigt over Harzens disede bjerge.

5 nætter inkl. stor morgenbuffet, 3-retters middag/buffet og værelse med balkon.

SMILE pris 2.749,-
Normalpris 3.049,-

Besparelse 300,- pr. person.
Plads til 4 børn med rabat!

Til HappyDays tilbuddet

Best Western Plus Hotel am Vitalpark

Tysk luksusliv for store og små - Tysklands største wellnesshotel!

Best Western Plus Hotel am Vitalpark

Lige syd for Harzens sagnomspundne bjerglandskaber ligger en af Tysklands smukke, gamle barokbyer, Heiligenstadt. Byen er også en kendt kurby, og traditionen for wellness og forkælelse får I serveret på et sølvfad: Det flotte hotel ligger i udkanten af byens kurpark, og det har givet plads til ikke mindre end 4500 m² badeland med seks forskellige opvarmede bassiner, et helt saunalandskab og en eksklusiv wellnessafdeling, hvor selv det mest forvænte luksuslegeme må overgive sig.

4 nætter inkl. morgenbuffet, 3 x 3-retters middag/buffet, velkomstdrink, wellnessrabat og fri entre til badelandet Vitalpark

SMILE pris 2.049,-

Normalpris 2.349,-
Besparelse 300,- pr. person.

Til HappyDays tilbuddet

Sonnenhotel Wolfshof

Familievenligt wellnesshotel i Harzen

Sonnenhotel Wolfshof

Gæsten er i centrum uanset alder – og dette hotel har stor swimmingpool og spa, der er herlig at vende hjem til efter udflugterne i Harzen. I bor i den lille landsby Wolfshagen i en stor, indbydende dal kun 10 minutters kørsel fra den historiske kejserby Goslar (12 km). Wolfshagen har siden 1890 været betegnet som en luftspa grundet beliggenheden 250 meter over havets overflade, og stedet er kendt som en afslappende ferieoase med gode muligheder for at opleve områdets legendariske naturlandskab.

5 nætter inkl. morgenbuffet, 5 x 3-retters middag/buffet, en flaske vin på værelset med balkon/terrasse

SMILE pris fra 1.799,-
Normalpris fra 2.099,-Besparelse 300,- pr. person.
3 børn med rabat!

Til HappyDays tilbuddet