Forfatter: Redaktionen
Dato:
Læsetid: 5 min.

Få SMILE rabat hos Happydays

Fra luksus og storbyræs i Hamborg til vandring langs Rügens smukke kyster. Eller måske et romantisk slotsophold med golf i baghaven. Nordtyskland har det hele, og som SMILE medlem kan du opleve det endnu billigere.    

I samarbejde med Happydays tilbyder vi vores SMILE medlemmer rabat på en række ferierejser til Nordtyskland. Her finder du et overblik over de oplevelser, vores ferietilbud byder på. 

Se SMILE tilbud hos Happydays

Slotshotel med egen golfbane

Slotsophold i Nordtyskland

People playing golf at Schloss Krugsdorf

Und dig selv og én, du holder af, et romantisk slotsophold med flot a la carte-restaurant og 18-hullers golfbane. I naturskønne omgivelser i Mecklenburg-Vorpommern finder du Schloss Krugsdorf i den lille by af samme navn, som byder på alt det. Slottet er kun en 2-timers køretur fra færgen i Rostock. 

Som SMILE medlem kan du booke 2-4 nætter med morgenbuffet og 3-retters middag hver aften, fri greenfee til slottets golfbane til en god pris - og dertil få rabat på greenfee hos Binowo Park.

Læs mere om opholdet og hotellet på Happydays.nu

Kulturamok i storbyen

Storbyeventyr i Hamborg

Kleinhuis Hotel Baseler Hof i Hamborg

Trænger du til storbypuls, så tag på kør selv-ferie til Hamborg! Små 2 timer fra Puttgarden finder du Tysklands næststørste by og ét 4-stjernet, familieejet hotel, som venter på at forkæle dig. Hotellet ligger tæt på det hele – Jungfernstieg, floden Alster, operaen, og den verdensarvslistede bydel Speicherstadt.

Som SMILE medlem kan du booke en valgfri ankomst på 2 eller 3 nætter med morgenbuffet, en 3-retters middag i restauranten og en aperitif. 

Læs mere om opholdet og hotellet på Happydays.nu

 

Julemarked i Hamborg

Juleophold på luksuriøst og centralt 4-stjernet hotel

Christmas market in Hamburg

Tag på julemarkedsophold i Hamborg, og glæd dig til at opleve nogle af de bedste julemarkeder i Nordtyskland! Fra det traditionsrige hotel har du kort gåafstand til det historiske julemarked på Rådhustorvet.

Som SMILE medlem får du rabat på 2 eller 3 overnatninger med morgenbuffet, en 3-retters middag i restauranten og en aperitif før middagen.

Læs mere om opholdet og hotellet på Happydays.nu

Stråtækt ferieidyl på Rügen

Østersøkyst og vandring

Hotel Parkresidenz Putbus Wreecher Hof

Fuglekvidder, havets brus og strålende sol fra en klar himmel: Det er Rügen på en sommerdag! Men Rügen er lige fortryllende året rundt: De smukke vige og laguner langs østersøkysten er små oaser, der passer perfekt til dejlige udflugter; også når vinden blæser friskt.

Læs mere om opholdet og hotellet på Happydays.nu