Forfatter: Redaktionen
Dato:
Læsetid: 5 min.

Få skønne ferieminder med familien i et af Center Parcs store ferieparker, der ligger spredt ud over Europa. Alle parkerne ligger naturskønt og tilbyder utallige aktiviteter og underholdning – selvom det kæmpestore badeland Aqua Mundo alene er besøget værd.

Vi er gået sammen med Center Parcs for at tilbyde dig at booke ferie hos en af de mange feriecentre til helt særlige priser.

Se hvordan du får adgang til rabatterne, og hvad du kan opleve hos Center Parcs herunder. Vi zoomer også ind på tre skønne parker i køreafstand fra den danske grænse. Her får du indsigt i, hvordan du kan overnatte, hvor du kan spise og hvilke spændende aktiviteter, du oplever i og tæt ved feriecentrene.

Så kan du se, hvilken park, du skal vælge, hvis du foretrækker UNESCO verdensarv eller storbyens puls.

Book ophold i Center Parcs med op til 32% rabat

Familie på strand i Center Parcs

Scandlines og Center Parcs er gået sammen om at tilbyde ophold med rabat på alle ferieparkerne i Europa.

Du skal blot booke dit ophold via linket herunder, hvor du også kan læse mere om alle feriecentrene samt se priser og rabatter.

Book ophold hos Center Parcs

Bispinger Heide

Lige syd for Hamborg

Center Parcs feriecenter Bispinger Heide

Nogle gange behøver du kun rejse et par timer for at komme langt væk fra hverdagen. Feriecenteret Bispinger Heide ligger kun 2,5 times kørsel fra Puttgarden.

Feriecentret kombinerer det kæmpe badeland Aqua Mundo med utallige aktiviteter for hele familien samt spa og naturoplevelser – og så ligger det tæt på den pulserende storby Hamborg.

I kan bo i enten hyggelige hytter, gode hoteller eller hotellejligheder. Hytterne er inddelt i comfort, premium og VIP og kan give husly fra 2 til 20 personer.

Centret har både butikker, et supermarked og restauranter. Og du kan sågar også bestille en pizza til levering.

Aktiviteter for hele familien

Det er svært at kede sig i Bispingen Heide. Besøg det vilde Aqua Mundo, hvor rutsjebaner, bølgebassiner, boblebade og udendørs pool giver kilden i maven.

Der er også mange sjove aktiviteter, der ikke kræver badetøj. Lej eksempelvis cykler og oplev områdets natur fra sadlen eller lej en båd og sejl på søen.

Et udpluk af de andre aktiviteter er minigolf og Bungee Trampoline. Skal der slappes helt af, så smut i spaen og få en dejlig massage. Om aftenen er der underholdning som live musik, DJ eller quiz.

Book ophold til specialpris i Bispingen Heide på centerparcs.eu

Park Nordseeküste

Oplev vadehavet syd for grænsen

Center Parcs feriecenter Park Nordseekuste

Hvis du er vild med fantastisk natur, så er Park Nordseeküste destinationen for dig. Dette feriecenter ligger på halvøen Butjadingen i Niedersachsen lige ud til vadehavet – altså den lidt sydligere del af vadehavet end det, du oplever i Jylland.

Ud over den unikke natur har Park Nordseeküste også det vilde badeland Aqua Mundo lige som parken også har utallige andre aktiviteter for store og små.

I Park Nordseeküste kan du også bo i enten din egen hytte, en hotellejlighed eller et fire stjernes hotel. Parken har fem restauranter, samt butikker, supermarked og pizza-levering.

Aktiviteter for alle

Pjask, rutsj og svøm i det enorme badeland Aqua Mundo med indendørs bassiner, udendørs pool og sjove vandrutsjebaner.

To gange om dagen giver Park Nordküste guidet ture i det våde landskab i vadehavet, der er på listen over UNESCO verdensarv.

Nogle af de mange andre aktiviteter er de store legepladser, og der er sportspladser og udstyr til at spille fodbold, bordtennis, badminton etc. Skal pulsen helt ned, så tag en pause i spaområdet.
Om aftenen er der underholdning som DJ, bingo, børnedisko, quiz og livemusik.

Book ophold til specialpris i Park Nordseeküste på centerparcs.eu

Park Hochsauerland

Indånd den friske bjergluft

Center Parcs badeland i Park Hochsauerland

Park Hochsauerland ligger i bjergene tæt på Winterberg, der om sommerende er et hvidt skilandskab og om sommeren et grønt paradis.

Her oplever du smuk natur, som du ikke finder i flade Danmark. Området indbyder derfor til at cykle og vandre i bjergene, så du på nærmeste hold oplever bjergområdets tinder.

I Park Hochsauerland finder I også Center Parcs kendte og store badeland Aqua Mundo med sine store pools og vandrutsjebaner, men også andre aktiviteter som klatrepark, trampolinpark, workshops og legepladser samt underholdning i dagstimerne og om aftenen.

Vælg at bo i en hytte, der er inddelt i tre kategorier: Comfort, Premium og VIP eller hotel eller hotellejlighed. Feriecentret har sit eget supermarked og butikker samt restauranter og pizza som takeaway.

Aktiviteter for alle

Der er mange ting at give sig i kast med i Park Hochsauerland.

Vi vil især fremhæve badelandet Aqua Mundo, der nok skal give mange sjove oplevelser med sine store pools, bølgebassiner, legeområder og rutsjebaner.

AVENTURA 2.0 er et kæmpe lege- og klatreland for børn og barnlige sjæle. Og så er der selvfølgelig den skønne natur i bjergområdet, hvor parken tilbyder guidede vandreture og mountainbike-ture. Og derudover er der sportsfaciliteter til tennis, fodbold og volley, spa og wellness-området og aftenunderholdning for hele familien.

Book ophold til specialpris i Park Hochsauerland på centerparcs.eu