Left navigation


Layout – booking

Retningslinjerne for bookingen er generelt de samme som dem der gælder for websitet.

Sprog 

Der gælder generelt de samme retningslinjer for sprog i bookingen som på websitet. Se de generelle retningslinjer for sprog. I bookingen er det ikke hensigtsmæssigt at have lange tekster. Her skal kunden hurtigt kunne orientere sig, så behovet er korte, præcise tekster og beskrivelser. Ofte udformet i punktform eller som USP'er.  

Eksempel på USP'er:

  • Kan bookes online indtil en time før afgang. 
  • Gælder for den bookede afgang. 
  • Ombooking er mulig

Farver og typografi 

De farver og den typografi der anvendes i bookingen er de samme som på det øvrige website. Se retningslinjer for farver og typografi

Billeder

I bookingen bruges der billeder til specialbilletter og ekstra produkter/services som f.eks. mad.

Stilen i de billeder skal følge stilen fra websitet, med andre ord skal mad-billederne ligne dem, vi har på cateringsiderne på websitet, så der er en rød tråd. Og det samme gør sig gældende for special billetter, hvor der skal være en rød tråd mellem marketingmateriale, website og booking.

Formularer og dropdowns 

Retningslinjerne for formularer og dropdowns er de samme som på websitet.  

Knapper

CTA knapperne i bookingen skal følge stilen fra websitet

I bookingen findes der dog også nogle lidt "blødere" CTA knapper. Den grå knap med blå tekst anvendes, når der er tale om en opfordring, men hvor det ikke er en handling, der er strengt nødvendig for at komme videre i flowet. De orange knapper med hvid tekst anvendes, når du skal udføre en handling for at komme videre i flowet.  

knap_aktiver_rabat  knap_findnaesteledige 
knap_opdater_billet knap_vaelgbillet

Ikoner

Det er de samme ikoner vi bruger på websitet og i bookingen. Se en oversigt over ikonerne. 

I bookingen anvendes ikonerne også i miniature udgaver (20x20 px) i hvide på grå baggrund og i grå på hvid baggrund.
smaa_logoer_graapaahvid 
 smaa_ikoner_hvidpaagraa
 

Billetter i bookingen

Præsentationen af en billet i bookingen er sammensat af en overskrift (billetnavn), et enkelt bulletpoint (USP), en lysegrå barre med ikoner, som kan foldes ud og giver flere informationer, og i højre side/kolonne står prisen. 

For special billetter er der også et billede tilknyttet præsentationen. Billeder skal, som nævnt ovenfor, følge retningslinjerne for website og marketingmateriale. Der må dog aldrig stå pris i billedet, og der må aldrig være splash eller lignende virkemidler. Format: PNG, 230x130 px.

Billet_presentation2
Scandlines - Der er noget ved at sejle