Left navigation


Vores færger sejler stadig

Normalt rejser mange tusinde passagerer med Scandlines hver måned, hvad enten de skal arbejde, opleve eller besøge deres kære. Men den seneste måned har situationen som bekendt ikke været, som den plejer. Ligesom resten af Danmark bakker vi hos Scandlines selvfølgelig op om regeringens anvisninger, selv om det blandt andet betyder, at vi ikke har haft glæden af at kunne transportere nær så mange rejsende frem og tilbage mellem Danmark og det Europa, der venter syd for grænsen.

Men selvom vi savner vores passagerer om bord, sejler vi stadig på vores vante ruter mellem Gedser-Rostock og Rødby-Puttgarden. Som en del af den kritiske infrastruktur i Danmark fragter vi hver dag hundredevis af lastbiler med friske fødevarer, tøj, sko og andet gods ind og ud af landet. På den måde bidrager vi til at holde Danmarks virksomheder og dermed vores alle sammens hverdag i gang.

Sammen holder vi Danmark i gang

Over 10.000 lastbiler tager hver uge overfarten mellem Tyskland og Danmark med vores daglige afgange, og selvom det kun udgør lidt under halvdelen af Scandlines normale trafikomsætning, er vi stolte af at kunne bidrage til at holde hjulene i gang i en tid som denne.

Vi glæder os meget til igen at kunne byde jer alle sammen velkommen om bord på færgerne. Vi er helt opdaterede på de nyeste sikkerhedsmæssige foranstaltninger og er lige nu ved at placere både håndsprit og tydelige afstandsmærkninger på færgerne og i BorderShop. Alt sammen i overensstemmelse med myndighedernes anvisninger, så vi er klar til igen at kunne slå færgeporten op. 

I mellemtiden står vi sammen hver for sig og skylder en stor tak til alle, der hver dag arbejder for at sikre, at vi holder gang i den kritiske forsyning.

Du kan læse mere om, hvordan vi hos Scandlines forholder os til COVID-19 og finde svar på dine spørgsmål her.

 


Scandlines - Der er noget ved at sejle