Left navigation


Hvor vil du arbejde?

Hvor vil du arbejde?

Jobs på land eller på søen

Udforsk dine muligheder hos Scandlines – hvad enten du ønsker at arbejde på land eller på søen.

Uanset din baggrund og uddannelse vil vi gerne høre fra dig, hvis du er motiveret og vil være med til at gøre en forskel.

Der er noget ved at sejle

Nyt job?
Læs mere

I Scandlines har vi brug for dygtige og serviceorienterede medarbejdere. Vil du arbejde i vores trafikmaskine, har vi løbende ledige stillinger som maskinmester, navigatør, skibsofficer, skibsassistent, skibsmekaniker og check-in assistent.

Kerneforretningen i Scandlines er at levere en effektiv og pålidelig transportservice. Trafikmaskinen hos Scandlines består af færger, havne og check-in, der til sammen danner fundamentet for en effektiv og smidig drift og er koblingen til forretningen med trafik, fragt, catering og retail.

Medarbejderne i check-in servicerer kunderne, der ankommer til færgerne, og i terminalerne sikrer medarbejderne, at det rette antal biler, busser og lastbiler kommer med til tiden. Derudover driver og vedligeholder Scandlines selv tilhørende havneområder.

trafikmaskinen

Trafikmaskinens medarbejdere står også for drift og vedligehold af vores flåde af færger og sikrer, at færgerne sejler til tiden og lever op til de høje sikkerhedskrav, som både myndigheder og Scandlines stiller.

I Scandlines har vi brug for serviceorienterede medarbejdere, der synes, at det er sjovt at være en del af en travl hverdag inden for Retail & Catering.

Vi har løbende ledige stillinger som cafeteriamedhjælper, butiksekspedient, parfumevejleder og gastronom i vores butikker, restauranter og cafeer.

Scandlines sejler døgnet rundt 365 dage om året. Det betyder, at vi er en forretning, der har åbent 24/7. Passagererne har henholdsvis 45 minutter eller 1 time og 45 minutter til både at spise i restauranten og handle i Onboardshops om bord. Vi sejler hver 12. minut og har over 42.000 årlige afgange.


rc

I Retail & Catering tilbyder vi et højt serviceniveau, samt attraktive og alsidige oplevelser på både vores færger og i vores BorderShops. På de danske og tyske færger findes tilsammen mere end 40 restauranter, cafeer, parfumerier, onboardshops og gavebutikker om bord.Scandlines ejer og driver verdens største BorderShop i Puttgarden samt lillesøsteren BorderShop i Rostock. I Puttgarden er der i alt 8.000 m2 fordelt på fire etager fyldt med et kæmpe udvalg af kvalitetsprodukter inden for øl, vin, vand og spiritus samt slik, husholdningsprodukter, legetøj og meget andet.

Vil du hjælpe vores forretning med den fortsatte succes?

I Scandlines har vi løbende brug for dygtige medarbejdere i administrationen, som kan hjælpe ledelsen og forretningsenhederne til at fortsætte den positive udvikling.

admin

For alle stillinger er der et generelt krav om solid faglig indsigt indenfor den pågældende jobfunktion kombineret med grundlæggende forretningsforståelse, projekterfaring, IT-kompetencer, kundefokus og de rette personlige egenskaber.

HavneholmenKbenhavn

Vi tilbyder stillinger inden for Finans, IT, Procurement, Salg, Marketing, Legal, Kommunikation og HR.


Scandlines - Der er noget ved at sejle