Left navigation


Maritim charme i Hamborg

Hamborg, der regnes for en af Tysklands smukkeste byer, er et oplagt rejsemål. Rejser du med Rødby-Puttgarden, kommer du billigt på skøn weekendtur.

Hamburg by night

Et hav af skønne oplevelser venter på dig i Hamborg. Tag en sejltur på kanalerne, gå langs promenaden eller nyd en kop kaffe i de smukke omgivelser. Og så er det billigt at komme af sted!

Tag med Rødby-Puttgarden og du er hurtigt fremme og opleve de mange muligheder Hamborg tilbyder.

Economy billet Rødby-Puttgarden

Book nu
Economy-enkeltbillet via Rødby-Puttgarden – bil op til 6 m lang med op til 9 personer. Kan kun købes online senest 14 dage i forvejen. Begrænset antal billetter pr. afgang.

Idylliske omgivelser

Grønne alléer med deres huse i Jugendstil præger gadebilledet i Hamborg. Her finder du boghandlere, grøntsagsboder og vinhandlere. Nyd de maritime omgivelser på en kanaltur eller få en dejlig kop kaffe på en af de mange hyggelige caféer.

Shopping i Hamborg

Der er også god mulighed for at shoppe. Jungfernstieg ved Alster er for længst blevet Hamborgs indkøbsgade og promenade.  Du kan vælge mellem både  genbrugs- og designerbutikker samt varehuse.

Find meget mere om Hamborg på Tyskland.travel.

TIP

I verdens største BorderShop finder du både lavpris- og kvalitetsvarer til uhørt lave priser. Døgnåbent fra torsdag kl. 04.00 til søndag kl. 20.00. Bliv inspireret i denne måneds tilbudsavis

Book din billet her - hurtigt og nemt

Scandlines - Der er noget ved at sejle