Left navigation


Parweekend

Parweekend

Nyd en romantisk weekend for 2 i smukke Berlin, der har alt – 24 timer i døgnet – 365 dage om året. Berlin er farverig og indeholder hele paletten, så et besøg i vinterferien eller de tidlige forårsmåneder giver en god mulighed for en romantisk get-away.
2 nætter på 4-stjernede hotel Wyndham Excelsior Berlin inkl. morgenmad begge dage. Færge fra Gedser/Rostock T/R. Mulighed for gratis at medbringe et barn under 6 år. Tilbuddet gælder til den 30.03.2018

Book hotel hos FriFerie

DKK 1.879,-
Book nu
2 nætter på 4-stjernede hotel Wyndham Excelsior Berlin inkl. morgenmad begge dage. Færge fra Gedser/Rostock T/R. Mulighed for gratis at medbringe et barn under 6 år. Tilbuddet gælder til den 30.03.2018.

Nyd en romantisk weekend for 2 i smukke Berlin

Lige nu tilbyder vi et uhørt billigt  tilbud for en parweekend i Berlin på det lækre 4-stjernede hotel Wyndham Excelsior Berlin i centrum af Berlin. I prisen er inkluderet morgenmad på hotellet, som kan nydes i den flotte morgenmadsrestaurant med tilhørende bar.

Inden for gå distance fra hotellet findes den famøse shopping boulevard Kurfürstendamm  og stormagasinet KaDeWe.

Berlin er samtidig kendt for sine Michelin restauranter, som er væsentlig billigere end i Danmark. Kort sagt byder denne weekend på den ultimative mulighed for parforkælelse. 

Med hotellet som udgangspunkt, kan I nyde byens puls eller køre uden for byen til det storslåede outlet McArthurGlen med mere end 80 kendte mærkevarebutikker, hvor man kan spare op til 70% i forhold til tyske priser. 

For kun 1.879 DKK får du:
2 nætter på 4-stjernede hotel Wyndham Excelsior Berlin inkl. morgenmad begge dage

Færge fra Gedser/Rostock T/R

Mulighed for gratis at medbringe et barn under 6 år.

Tilbuddet gælder til den 30.03.2018 via nedenstående link.

Bookning af færgebilletten

Vælg den korteste vej til Berlin. Nyd sejlturen med vores nye store færger M/F Berlin og M/F Copenhagen og kun 2 timer senere er du i storbyen Berlin. Ophold og færgebillet bookes via nedenstående link. 

Når du har booket opholdet, får du automatisk tilsendt en værdikupon fra Dansk Fri Ferie, som skal anvendes ved ankomst i Gedser. Du skal medbringe den i udskrevet stand sammen med dit lejebevis på opholdet. Lejebevis skal fremvises på foranledning. Det er ikke mulighed for at booke en fast afgang til udrejsen, du kommer derfor med første ledige færge. Bemærk at ved udrejse fredage i uge 6 og 7 kan ventetid forventes. I Gedser skal du booke en fast afgang til hjemrejsen fra Rostock.

Book hotel hos FriFerie

DKK 1.879,-
Book nu
2 nætter på 4-stjernede hotel Wyndham Excelsior Berlin inkl. morgenmad begge dage. Færge fra Gedser/Rostock T/R. Mulighed for gratis at medbringe et barn under 6 år. Tilbuddet gælder til den 30.03.2018.

Scandlines - Der er noget ved at sejle