Left navigation


Familieweekend

Juleshopping

Berlin har alt – 24 timer i døgnet – 365 dage om året. Ikke nok med at Berlin er farverig og indeholder hele paletten, både i december og resten af året. Du kan også komme afsted til en fornuftig pris. Færge og 2 overnatninger på 3-stjernet hotel, DKK 1.589,-.

Book hos FriFerie

DKK 1.589,-
Book nu
Hotel og færge Gedser-Rostock T/R fra DKK 1.589,- for 2 overnatninger for 2 voksne og 2 børn u. 6 år inkl. morgenmad.

Lige nu tilbyder vi et uhørt billigt  tilbud for en familieweekend i Berlin på det lækre 3-stjernede Econtel Berlin Charlottenburg. Hotellet er  centralt placeret i den vestlige del af Berlin, hvor I bor tæt på de mange seværdigheder f.eks. Berlin Zoo, Schloss Charlottenburg, og de elegante butikker langs Kurfürstendamm og KaDeWe.
Oplev de mere end 60 julemarkeder, der alle kan byde på de lækreste julelækkerier, små boder der bugner af alt hvad hjertet og maven kan begære.

I prisen er inkluderet morgenmad på hotellet. Med hotellet som udgangspunkt, kan I nyde byens puls uden at bruge bilen - nærmeste U-bahn ligger kun 150 m fra hotellet, der også har egen garage. 

For kun 1.589 DKK får du:
2 overnatninger for 2 voksne & 2 børn u. 6 år på 3-stjernede hotel Econtel Berlin Charlottenburg inkl. morgenmad begge dage
Færge fra Gedser/Rostock T/R

Tilbuddet gælder til den 29.12-2017 og bookes via Friferie.dk

Bookning af færgebilletten

Vælg den korteste vej til Berlin. Nyd sejlturen med vores nye færger M/F Berlin og M/F Copenhagen og kun 2 timer senere er du i storbyen Berlin. Ophold og færgebillet bookes via Friferie.dk. Når du har booket opholdet, får du automatisk tilsendt 2 færgebilletter. Én til udrejsen via Gedser og én til hjemrejsen fra Rostock, alt hvad du skal gøre er at checke billetten ind i havnen, så kommer du med næste færge.

 

Book hos FriFerie

DKK 1.589,-
Book nu
Hotel og færge Gedser-Rostock T/R fra DKK 1.589,- for 2 overnatninger for 2 voksne og 2 børn u. 6 år inkl. morgenmad.

Scandlines - Der er noget ved at sejle