Left navigation


Berlin Member Deal

berlin_memberdeal

Foråret kalder

Berlin har alt – 24 timer i døgnet – 365 dage om året. Ikke nok med at Berlin er farverig og indeholder hele paletten, både i foråret og resten af året. Du kan også komme afsted til en fornuftig pris. Færge og 2 overnatninger på 3-stjernet hotel, fra DKK 1.749,-.

Book hotel hos FriFerie

DKK 1.749,-
Book nu
Hotel og færge Gedser-Rostock T/R fra DKK 1.749,- for 2 overnatninger for 2 voksne og 2 børn u. 11 år inkl. morgenmad.

Book dit næste Berlin-ophold på det 3-stjernede hotel Econtel Berlin Charlottenburg. I centrum af den vestlige del af byen ligger Econtel Berlin Charlottenburg, ikke langt fra Charlottenburg. Det er i den vestlige del af metropolen, de elegante butikker langs Kurfürstendamm med sine utallige sidegader ligger, KaDeWe og mange af de kulturelle og historiske seværdigheder.

Med hotellet som udgangspunkt, kan I nyde byens puls uden at bruge bilen - nærmeste U-bahn ligger kun 150 m fra hotellet, der også har egen garage. På hotellet er der desuden en flot morgenmadsrestaurant og en lille bar.

Bookning af færgebilletten

Vælg den korteste vej til Berlin. Nyd sejlturen med vores nye færger M/F Berlin og M/F Copenhagen og kun 2 timer senere er du i storbyen Berlin. Ophold og færgebillet bookes via Friferie.dk. Når du har booket opholdet, får du automatisk tilsendt 2 færgebilletter. Én til udrejsen via Gedser og én til hjemrejsen fra Rostock, alt hvad du skal gøre er at checke billetten ind i havnen, så kommer du med næste færge.

Book hotel hos FriFerie

DKK 1.749,-
Book nu
Hotel og færge Gedser-Rostock T/R fra DKK 1.749,- for 2 overnatninger for 2 voksne og 2 børn u. 11 år inkl. morgenmad.

Nyd vejret
Berlin har mange grønne parker og stråler smukt om foråret. Med lune temperaturer, der er 3 grader varmere end København, så er der rig mulighed for at nyde de mange fortovscaféer, terrasser på tage, restauranter. Du kan også tage en bådtur på floden Spree, så ser du Berlin fra vandsiden, hvor den mange historiske bygninger står smukt.

Spis godt
Ikke nok med at du spiser til en fornuftig pris, du kan også finde restauranter inspireret af køkkener fra alle verdens lande. Berlin har desuden et stort antal Michelin restauranter, hvor du inkl. vinmenu spiser for under 1.000 kr. Du finder ikke mindre end 7 to-stjernede og 11 et-stjernede Michelin-restauranter.

IGA - verdens haver
I perioden 13. april – 15. oktober kan du opleve den internationale haveudstilling IGA. Oplev blomster fra hele verden. Udstillingen kan ses hvert 10. år, så det er en fantastisk mulighed. Du kan endda se den lidt fra oven fra svævebanen. Læs mere her.

T-Rex Dinosaur
En af verdens bedst bevarede eksemplarer af Tyrannosaurus Rex kan ses på Berlins Naturhistoriske Museum, hvor det 12 meter lange oprindelige skelet giver dig en helt unik oplevelse.

http://www.visitberlin.de/en/spot/museum-fuer-naturkunde-museum-of-natural-history

Berlin Welcome Card - spar op til 50%
Meget mere end en billet: Dette er din helt fleksibel måde at udforske Berlin med rabatter på op til 50% på omkring 200 seværdigheder i byen. Berlin WelcomeCard fungerer også som din billet til lokal transport. Indehavere kan hente en gratis detaljeret guide til byen med kortet på lokale turistbureauer.

https://www.berlin-welcomecard.de/en/buy-tickets

Berlin i foråret
Du kan opleve en masse forskellige aktiviteter i Berlin. Find yderligere inspiration på nedenstående link, som indeholder guide til hvordan du oplever Berlin under jorden, sightseeing på cykel, Zoo Berlin, hvordan du spiser med udsigt og meget mere.

Læs mere om forårsaktiviteter i Berlin

Go Local - find let rundt i Berlin med de bedste anbefalinger.
Den utraditionelle rejseguide! Med flere end 700 personlige Berlin Tips, begivenheder og restaurant anbefalinger kan du med denne app opdage det virkelige Berlin for berlinerne. Der er inkluderet både ture og videoer. Uanset om det er Kräuterhof i Reinickendorf, Little Venice i Spandau eller "Imaginary Factory" i Kreuzberg, vil den app guide dig til destinationen. Læs mere her.

Book hotel hos FriFerie

DKK 1.749,-
Book nu
Hotel og færge Gedser-Rostock T/R fra DKK 1.749,- for 2 overnatninger for 2 voksne og 2 børn u. 11 år inkl. morgenmad.

Scandlines - Der er noget ved at sejle