Left navigation


Familieweekend

Vinterhygge

Berlin har alt – 24 timer i døgnet – 365 dage om året. Berlin er farverig og indeholder hele paletten, så et besøg i vinterferien eller de tidlige forårsmåneder giver en helt unik vinterhygge. Du kan også komme afsted til en fornuftig pris. Færge og 2 overnatninger på 3-stjernet hotel, DKK 1.589,-.

Book hos FriFerie

DKK 1.589,-
Book nu
Hotel og færge Gedser-Rostock T/R fra DKK 1.589,- for 2 overnatninger for 2 voksne og 2 børn u. 6 år inkl. morgenmad.

Lige nu tilbyder vi et uhørt billigt  tilbud for en familieweekend i Berlin på det lækre 3-stjernede Econtel Berlin Charlottenburg. Hotellet er centralt placeret i den vestlige del af Berlin, hvor I bor tæt på de mange seværdigheder f.eks. Berlin Zoo, Schloss Charlottenburg, og de elegante butikker langs Kurfürstendamm og KaDeWe.

I prisen er inkluderet morgenmad på hotellet. Med hotellet som udgangspunkt, kan I nyde byens puls uden at bruge bilen - nærmeste U-bahn ligger kun 150 m fra hotellet, der også har egen garage. 

For kun 1.589 DKK får du:
2 overnatninger for 2 voksne & 2 børn u. 6 år på 3-stjernede hotel Econtel Berlin Charlottenburg inkl. morgenmad begge dage

Færge fra Gedser/Rostock T/R

Tilbuddet gælder til den 31.03.2018. og bookes via nedenstående link.

Bookning af færgebilletten

Vælg den korteste vej til Berlin. Nyd sejlturen med vores nye store færger M/F Berlin og M/F Copenhagen og kun 2 timer senere er du i storbyen Berlin. Ophold og færgebillet bookes via nedenstående link. 

Når du har booket opholdet, får du automatisk tilsendt en værdikupon fra Dansk Fri Ferie, som skal anvendes ved ankomst i Gedser. Du skal medbringe den i udskrevet stand sammen med dit lejebevis på opholdet. Lejebevis skal fremvises på foranledning. Det er ikke mulighed for at booke en fast afgang til udrejsen, du kommer derfor med første ledige færge. Bemærk at ved udrejse fredage i uge 6 og 7 kan ventetid forventes. I Gedser skal du booke en fast afgang til hjemrejsen fra Rostock.

Book hos FriFerie

DKK 1.589,-
Book nu
Hotel og færge Gedser-Rostock T/R fra DKK 1.589,- for 2 overnatninger for 2 voksne og 2 børn u. 6 år inkl. morgenmad.

Scandlines - Der er noget ved at sejle