Left navigation


Inspiration til oplevelser i Berlin

 • Tag_offentlig_transport2_211x211

  Berlin med offentlig transport

  Tag bilen til Berlin via Gedser-Rostock og kør direkte til hotellet. Køb et kort til alle de offentlige transportmidler, så er du klar til at indtage Berlin uden tanke på andet end at opleve. Vælger du et Berlin Welcome Card, tjener udgiften sig ind igen.

 • Designer_outlet_2

  Designer Outlet Berlin

  Flere end 80 butikker ligger side om side med ét formål: De vil sælge dig mærkevarer med op til 70 % rabat hele året. Læg vejen forbi det store Designer Outlet til eller fra Berlin - eller tag en halvdagsudflugt ud af millionbyen.

 • Berlin_under_jorden1211x211

  Oplev Berlin under jorden

  Tag med på en guidet tur tilbage i tiden. I et par timer får du oplevelsen af at være en civil berliner hen mod 2. Verdenskrigs afslutning. Du søger ned i beskyttelsesrummene i sikkerhed under jorden.

 • Berlin_cykel1211x211

  Sightseeing på cykel

  Sæt dig i sadlen og oplev Berlin i et tempo, der tillader dig at stoppe, hvor du vil. På cykel mærker du byens skiftende puls i de forskellige bydele, kvarterer, gader og parker. Vælg en guidet tur med et interessant tema, eller lej en cykel, hvis du ikke har din egen med.

 • Spis_med_udsigt_Monkey_Bar211x211

  Spis med udsigt i Berlin

  En god middag serveret med en fremragende udsigt - så bliver det ikke meget bedre. Tag med til Berlins tre bedste udsigts-restauranter og overvej, hvem du vil invitere på et uforglemmeligt måltid i højden.

 • Zoo_Berlin_giraffer211x211

  Zoo Berlin og Akvarium

  Levende dyr er et klart hit for både små og store, og i godt vejr er der ikke meget, der kan måle sig med en tur i Berlins største og bedste zoologiske have midt i byens hjerte.


Scandlines - Der er noget ved at sejle