Left navigation


Inspiration til oplevelser i Berlin

 • Familieweekend

  Berlin har alt – 24 timer i døgnet – 365 dage om året. Berlin er farverig og indeholder hele paletten, så et besøg i vinterferien eller de tidlige forårsmåneder giver en helt unik vinterhygge. Du kan også komme afsted til en fornuftig pris. Færge og 2 overnatninger på 3-stjernet hotel, DKK 1.589,-.

 • Parweekend

  Nyd en romantisk weekend for 2 i smukke Berlin, der har alt – 24 timer i døgnet – 365 dage om året. Berlin er farverig og indeholder hele paletten, så et besøg i vinterferien eller de tidlige forårsmåneder giver en god mulighed for en romantisk get-away. 2 nætter på 4-stjernede hotel Wyndham Excelsior Berlin inkl. morgenmad be...

 • Tag_offentlig_transport2_211x211

  Berlin med offentlig transport

  Tag bilen til Berlin via Gedser-Rostock og kør direkte til hotellet. Køb et kort til alle de offentlige transportmidler, så er du klar til at indtage Berlin uden tanke på andet end at opleve. Vælger du et Berlin Welcome Card, tjener udgiften sig ind igen.

 • Zoo_Berlin_giraffer211x211

  Zoo Berlin og Akvarium

  Levende dyr er et klart hit for både små og store, og i godt vejr er der ikke meget, der kan måle sig med en tur i Berlins største og bedste zoologiske have midt i byens hjerte.


Scandlines - Der er noget ved at sejle