Left navigation


Badeland i sigte

Badeland Weissenhäuser Strand

Badeland og færge fra kun DKK 1.490,-.

Masser af ferie på få dage - til at betale for alle. Nyd familiehyggen fra kun DKK 1.490 for 2 dages ophold i Weissenhäuser Strand. Kun 30 min. fra Puttgarden.

Badeland i sigte

Fra DKK 1.490,-
Book nu
Samlet pris for 2 overnatninger for 2-5 personer inkl. færge T/R fra KUN DKK 1.490,- i perioden d. 19. februar til d. 31. marts.

Det er fantastisk, hvad en miniferie gør for familien. Kun 30 min. fra Puttgarden ligger ét af Nordtysklands største badelande - Weissenhäuser Strand.

Sloganet: "Masser af ferie på få dage - til at betale for alle", siger det hele. Tag et par dage ud af kalenderen og skru op for familie hyggen med 2 overnatninger på - Weissenhäuser Strand til en samlet pris fra KUN DKK 1.490,- for 2-5 personer inkl. færge T/R i perioden d. 19. februar til d. 31. marts.

I bor i gode familie lejligheder inkl. sengelinned, håndklæder og vigtigst af alt - fri adgang til det subtropiske badeparadis.

Oplev Aqua Raceren, der med sine 214 meter er velegnet til både store og små vandhunde eller den store vandlegeplads "Water World", som er et garanteret hit for alle små gæster - og for deres legeglade forældre!

Weissenhäuser Strand byder på en række aktiviteter, så mange, at det kan være svært at nå det hele på kun 2 dage, derfor kommer mange familier igen og igen og igen.

Ophold og færgebillet bookes via Friferie.dk. Når du har booket opholdet, får du automatisk tilsendt 2 færgebilletter. Én til udrejsen via Rødby og én til hjemrejsen fra Puttgarden, alt hvad du skal gøre er at checke billetten ind i havnen, så kommer du med næste færge.

Badeland i sigte

Fra DKK 1.490,-
Book nu
Samlet pris for 2 overnatninger for 2-5 personer inkl. færge T/R fra KUN DKK 1.490,- i perioden d. 19. februar til d. 31. marts.

Scandlines - Der er noget ved at sejle