Left navigation


Tropical Islands

Tropical Islands

Europas eneste tropiske ferieø

Tropical Islands Resort ligger i udkanten af det naturskønne Spreewald mellem Berlin og Dresden. Her forenes natur, kultur, arkitektur og den rene følelse af troperne - alt samlet under ét tag.
Book en mini-ferie for hele familien fra kun DKK 2.689,-. 2 overnatninger for 4 personer samt 3 dages indgang i Tropical Islands. Inkl. færgeoverfart Gedser-Rostock T/R.

Book hos FriFerie

Fra DKK 2.689,-
Book nu
Book via Dansk Fri Ferie: Hotel og færge Gedser-Rostock T/R fra DKK 2.689,- for 2 overnatninger for 2 voksne og 2 børn i Tropical Islands feriehus.

Nyd 3 dage i Tropical Islands fra kun DKK 2.689,-. Du får 2 overnatninger i feriehus (ca. 35 kvm.) med plads til 4-6 personer, inkl. indgang til Tropical Islands i 3 dage. 

I prisen er sengelinned - håndklæder - energiomkostninger - slutrengørring - desuden er der også inkl. shuttle service - indgang til badeland - Tropical Spa og Sauna samt Tropino kids club og Amazonia (udendørs).

Kæmpe tropeområde

Tropelandet befinder sig i verdens største fritbærende hal, som er 360 m. lang, 210 m. bred og 107 m. høj. Således kunne hallen faktisk rumme New Yorks Frihedsgudinde i højden og Eiffeltårnet på langs. I alt har man 66.000 kvadratmeters tropeland, som har åbent hele året rundt.

Regnskov indenfor

Omkring 20.000 træer, buske og jordbundsplanter danner den tropiske vegetation i Tropical Islands. I verdens største indendørs regnskov er træerne op til 18 m. høje. I regnskoven kan du gå en tur og bl.a. se de smukke orkideer og slyngplanter samt opleve mangrovesumpen.

Sandstrand og lagune

Det tropiske hav er med 4.000 kvadratmeters så stor som fire olympiske svømmebassiner. Her kan du boltre dig i vandet eller slappe af i liggestole på den lange sandstrand. I Bali-lagunen kan du få varmet kroppen igennem. Her er vandet nemlig 32 grader varmt.

Underholdning dag og aften

I Tropelandet kan du også prøve det højeste vandrutsjebanetårn i Tyskland, og der er underholdning for børnene i den store børneverden. Om aftenen forvandles øerne til en eksotisk showscene. Tropelandsbyen i original byggestil fra Thailand, Borneo, Bali og Samoa byder på kulinariske oplevelser på forskellige restauranter og danner den eksotiske ramme om det daglige showprogram.

Tag med færgen Gedser-Rostock, og du er hurtigt fremme i tropeparadiset. Hvem skulle tro, at det tager så kort tid at komme på tropeferie.

Book hos FriFerie

Fra DKK 2.689,-
Book nu
Book via Dansk Fri Ferie: Hotel og færge Gedser-Rostock T/R fra DKK 2.689,- for 2 overnatninger for 2 voksne og 2 børn i Tropical Islands feriehus.

Scandlines - Der er noget ved at sejle