Left navigation


Spa Schloss Fleesensee

Du er tæt på spa og wellness i topklasse

Super tilbud til dig der vil møde den kommende tid afslappet. Spa, middag og overnatning for kun DKK 737. Du sparer 42%.

Schloss Fleesensee

DKK 737,-
BOOK NU

Du er tæt på spa og wellness i topklasse

Super tilbud til dig der vil møde den kommende tid afslappet. Spa, middag og overnatning for kun DKK 737. Du sparer 42%.

Drømmer du dig væk fra hverdagen til en weekend i selvforkælelsens tegn og en atmosfære, der oser af afslapning og luksus? Svaret på dine ønsker ligger lige på den anden side af grænsen, på et spa- og wellnessophold i Nordtyskland. Tyskland kan nemlig med rette kaldes et sandt spa- og wellness mekka.

Et af de absolut bedste spa hoteller i Tyskland er meget tæt på Rostock. Kun 100 km eller bare 1 time i bilen, så finder du Schloss Fleesensee, der har alt hvad du skal bruge for at møde den kommende tid afslappet.

Book og rejs inden 30.03.2018 og du sparer 42% pr. person ved 1 overnatning inkl. morgenmad og middag samt fri adgang til spaområde.

Prisen pr. person i delt dobbeltværelse er DKK 737. Normalpris 1.258 DKK.

Sen udcheckning indtil kl. 15:00! Med ankomst søndag - torsdag får du 15 EUR spa voucher på alle behandlinger på 50 min. (skal bookes inden ankomst)

Gyldig indtil 30.03.2018!

Schloss Fleesensee

DKK 737,-
BOOK NU

Scandlines - Der er noget ved at sejle