Left navigation


Gotik og havneromantik i Rostock

Rostock er en hansestad med romantisk maritim stemning, gotiske kirker og gode indkøbsmuligheder. Gedser-Rostock er den direkte vej til den skønne by.

Rostock

Rostock er efter Tysklands genforening nænsomt blevet renoveret og fremstår i dag som en lille perle, der egner sig perfekt til en weekendtur eller et endagsbesøg.
Oplev byens historiske attraktioner, tag på shopping eller nyd de skønne omgivelser i havnebyen. 

Rejser du med Gedser-Rostock, kommer du hurtigt og direkte frem til byen med de mange muligheder.

1-dagsbillet Gedser-Rostock 
Fra DKK 399,-*

Book nu
 *Book nu fra DKK 949,- og få DKK 550,- retur. Der er et begrænset antal pladser pr. afgang. Prisen gælder for biler under 6 meter. Længdetillæg efter gældende regler.

Romantisk havneby

Hansestaden summer af liv og maritim stemning. I gamle fiskerhuse i Warnemünde finder du små butikker, cafeer og restauranter, og på pladsen Alter Strom kan du gå rundt og nyde omgivelserne blandt fiskekuttere og sejlskibe. 

Historiske seværdigheder

Tag på en arkitektonisk opdagelsesrejse gennem gotikken, renæssancen og barokken i Rostock. Oplev byens 700 år gamle gotiske rådhus og den gotiske Marienkirche. Eller besøg det gamle fyrtårn i Warnemünde, som er et af byens populære vartegn.

Indkøbsmuligheder

Den smukke Rostock bymidte er anlagt med et stort langt strøg med masser af indkøbsmuligheder. I området Kröpliner Strasse, Lange Strasse og Doberaner Platz er der gode muligheder for indkøb i de mange forskellige butikker, der repræsenterer alt fra smykker og tøj til boghandlere og restauranter.

BorderShop Rostock

Den nye BorderShop i Rostock er med sine 1.200 m2 overskuelig og velindrettet. Den ligger tæt ved havnen, og der er direkte tilkørsel fra motorvejen. I BorderShoppen finder du bl.a. øl, vin og vand samt slik, snacks og chokolade. Og der er altid gode tilbud.

Du kan forudbestille dine varer, så de står klar, når du kommer. Det er nemt og hurtigt!

Tyskland.travel

På denne side finder du mere om Rostock, eller læs om Tyskland generelt på Tyskland.travel.

Book din billet her - hurtigt og nemt

Scandlines - Der er noget ved at sejle