Left navigation


Inspiration til oplevelser i Nordtyskland

 • McArthurGlen Outlet Center

  Rügen - Berlins badekar

  Berlins badekar. Sådan bliver Rügen omtalt, fordi mange af millionbyens travle borgere forvandles til afslappede badegæster her. Med kridhvidt sand mellem tæerne flytter fokus sig, tempoet falder. Et tiltrængt hvil i en strandkurv giver både appetit og lyst til oplevelser: Natur, badebyer og nazi-ferieanlæg.

 • McArthurGlen Outlet Center

  Den Tyske Riviera

  Kühlungsborn er et af Nordtysklands hotteste badesteder og centrum på Den Tyske Riviera. Hvis vejret ikke er til badning, er byen og omegnen til gengæld som skabt til cykel- og gåtur, shopping og gode middage.

 • McArthurGlen Outlet Center

  Oplev Nordtyskland til fods

  Der er ingen høje bjerge, ingen klipper, ja dårligt nok en bakke, der kan give sved på panden. Netop derfor finder I nogle af Nordtysklands mest elskede gåture og vandreruter i Mecklenburg-Vorpommern og Brandenburg, hvor de let kombineres med både strand-, by- og kulturferie.

 • McArthurGlen Outlet Center

  Indtag Østersøkysten på cykel

  Nogle af Nordtysklands bedste cykelruter gemmer sig i landskabet langs og bag Østersøen. Så sæt cyklerne bag på bilen, og lad så ellers ferien begynde på færgen. Eller lej en komfortabel tysk model - med eller uden batteri - når I er fremme.

 • McArthurGlen Outlet Center

  Skovområdet Spreewald

  Få danskere har besøgt Spreewald - et skovområde gennemskåret af utallige kanaler en times kørsel sydøst for Berlin. Her bor det slaviske mindretal sorberne. De stager deres fladbundede træbåde rundt på kanalerne, for veje er her ikke mange af. Området har siden 1991 været et UNESCO biosfærereservat.

 • McArthurGlen Outlet Center

  Tusindvis af traner

  Oplev et fascinerende naturskuespil, når traner i titusindvis lander i de lavvandede områder tæt ved Rügen og halvøen Fischland-Darß-Zingst. Scenariet kan opleves fra bilruden, på vandrestierne eller på en udflugt til søs - og der er noget at se på både forår og efterår.

 • damptog_Molli2

  Kør med damptog

  ‘Berlins badekar’ kaldte man badestrandene langs Østersøen nord for Berlin tilbage i kejsertiden, da adelen og det bedre borgerskab tog med toget til stranden og badede i havet. I kan stadig tage med badebane fra Bad Doberan til Heiligendamm og videre til Kühlungsborn.


Scandlines - Der er noget ved at sejle