Left navigation


Inspiration til oplevelser i Nordtyskland

 • McArthurGlen Outlet Center

  Rügen - Berlins badekar

  Berlins badekar. Sådan bliver Rügen omtalt, fordi mange af millionbyens travle borgere forvandles til afslappede badegæster her. Med kridhvidt sand mellem tæerne flytter fokus sig, tempoet falder. Et tiltrængt hvil i en strandkurv giver både appetit og lyst til oplevelser: Natur, badebyer og nazi-ferieanlæg.

 • McArthurGlen Outlet Center

  Den Tyske Riviera

  Kühlungsborn er et af Nordtysklands hotteste badesteder og centrum på Den Tyske Riviera. Hvis vejret ikke er til badning, er byen og omegnen til gengæld som skabt til cykel- og gåtur, shopping og gode middage.

 • McArthurGlen Outlet Center

  Oplev Nordtyskland til fods

  Der er ingen høje bjerge, ingen klipper, ja dårligt nok en bakke, der kan give sved på panden. Netop derfor finder I nogle af Nordtysklands mest elskede gåture og vandreruter i Mecklenburg-Vorpommern og Brandenburg, hvor de let kombineres med både strand-, by- og kulturferie.

 • damptog_Molli2

  Kør med damptog

  ‘Berlins badekar’ kaldte man badestrandene langs Østersøen nord for Berlin tilbage i kejsertiden, da adelen og det bedre borgerskab tog med toget til stranden og badede i havet. I kan stadig tage med badebane fra Bad Doberan til Heiligendamm og videre til Kühlungsborn.


Scandlines - Der er noget ved at sejle