Left navigation


Niedersachsen

Niedersachsen byder på fantastiske oplevelser

Badeområde

Tropiske temperaturer, svajende palmetræer og plukkemodne bananer – det er opskriften på den ferie, du kan vinde – og faktisk skal du ikke længere sydpå end nogle få timers kørsel fra Puttgarden.

Mange danskere forbinder nok den nordvesttyske delstat Niedersachsen med bjergregionen Harzen, men området byder også på mange andre sjove oplevelser. Faktisk er Lüneburger Heide den region i Nordtyskland, der har den største koncentration af forlystelsesparker. Desuden byder området på Lüneburger Heide - en  smuk og kæmpestor naturpark med masser af aktiviteter for store og små. Udover campingplads byder Lüneburger Heide på hesteridning, lækre overnatningssteder og udsøgte spisesteder - her er noget for enhver smag. 

Langs den kendte motorvej A7, som skærer gennem Niedersachsen, findes masser af fantastiske oplevelser - for eksempel et lækkert campingområde Südsee-Camp med et eksotisk badeområde i byen Wietzendorf midt mellem Hamborg og Hannover. Her kan de voksne slappe af i saunaer, jacuzzier og pools, mens ungerne giver den gas som sørøvere på piratskibet i børnenes legeområde.

Er man den aktive type, byder Niedersachsen også på rigtigt mange muligheder for at cykle og vandre i den smukke natur, og der er findes mange forslag til ruter.

Læs meget mere om familieferie i Niedersachsen

Se video om campingområdet Südsee-Camp


Scandlines - Der er noget ved at sejle