Left navigation


Ferie i Norge eller Sverige

Tag bilen med over Øresund til Norge eller Sverige. Vælg den korte, hyggelige vej til Sverige og Norge, når bilferien planlægges. Kør ombord på færgen Helsingør-Helsingborg, nyd pausen med lidt mad og drikke og kig forbi shoppen med de mange gode tilbud.

Tag bilen med på ferien

Tag bilen på familieferie og få mere ud af din rejse! Bilferie giver dig frihed til selv at vælge, hvilken vej, I vil og hvor I ønsker at overnatte. Nyd den smukke natur, når I passerer og besøg nogle af de mange skønne seværdigheder på vejen.

Solskinspriser-442

Sverige til solskinspris

Sommertilbud! Rejs til udlandet på bare 20 minutter. Tag en smuttur over Øresund eller bliv en nat i smukke Sverige. Lige nu kan du rejse til solskinspriser, når du køber billetter online. Brug koden SOL18, når du bestiller billet og rejs til nedsat pris i perioden 11. juni - 31. august 2018. Billetterne kan bestilles t.o.m. 30/8-2018 og skal bestilles senest 24 timer før planlagt afgang. Se solskinspriserne her.   

AutoBizz-Smart-Familien-Strom-pris-442

Planlægger du flere ture til Sverige eller Norge

Så kan du med fordel tegne en AutoBizz Smart aftale, og rejse til Øresunds laveste pris. Med AutoBizz Smart får du altid laveste pris afhængig af din udrejse, og du er garanteret plads ombord, når du er checket ind senest 15 minutter før afgang. Din rejse over Øresund bliver det billigere, lettere og mere fleksibel. Læs mere om AutoBizz Smart her

Overnatning i Sverige og Norge

Hvis du skal til Norge eller Sverige og har brug for et sted at bo, så kan du booke færgebillet og feriebolig via Scandlines og Sembo.

Sammen med Sembo tilbyder Scandlines lækre feriehuse, hoteller og lejligheder over det meste af Sverige og Norge. Hvad enten du er til storbyferie, ødegårdsferie eller familieferie, så har vi feriehuset til dig.

Fleksibilitet og tryghed

Når du lejer boligen gennem Sembo garanterer de, at kvaliteten er gennemgået og godkendt. De inspicerer løbende alle ferielejligheder, huse og hoteller.

Når du har booket din færgebillet med os garanterer vi også maksimal fleksibilitet. På Helsingør-Helsingborg overfarten sejler vores færger 3-4 gange i timen i tidsrummet fra 10.00 – 21.00.

Kontakt os vedrørende din ferie i Sverige og Norge
Du booker lettest direkte på nettet. Har du behov for at komme i kontakt med med os, så skriv enten til scandlines@sembo.dk eller ring til os på +45 33 15 15 15, så stiller vi dig igennem til vores konsulenter hos Sembo.

 

Booking

Book din kør-selv ferie i Sverige og Norge med Scandlines.

Book nu

Kontakt os

Du booker lettest via nettet, men du kan selvfølgelig også skrive eller ringe til os. 

Tlf. nr.: +45 33 15 15 15
Mail:      scandlines@sembo.dk


Scandlines - Der er noget ved at sejle