Left navigation


Ski og vinter i Vallåsen tæt på Helsingborg

Scandlineshh-Vallaasen-400-250

Ski i Vallåsen med Scandlines

Vallåsen ligger kun 70 km fra Helsingborg og byder på lange bakker, stolelifte og slæbelifte, skiudlejning og meget mere. Tag færgen til sneparadiset.

AutoBizz Smart

Fra 98,- /vej
Læs mere

Prisen gælder for personbil Helsingør-Helsingborg ud- og hjemrejse samme dag, lørdag og søndag. Prisen gælder til og med 31. maj 2018.

Vallåsen tilbyder dig enestående vinteroplevelser med lange bakker, store skiområder, to stolelifte og tre slæbelifte, skiudlejning og tilhørende service.

Rejs med Scandlines over Helsingør-Helsingborg og kom af sted til en god pris. Vallåsen ligger ikke særligt langt væk, kun 70km fra Scandlines færgehavn i Helsingborg.

Skiskolens begynderområde har en 200 meter lang børnelift. Der er lagt 600 meter til nedfarten fra den hurtigste lift, og lavet 300 meter mere piste med lys til aftenskiløb.

Hold en behagelig pause i varmestuen, eller restauranten, hvis du vil være indenfor. Ude finder du kiosk og to grillpladser. Toiletforholdene er tip top.

Se mere og tjek skivejret på www.vallasen.se

Scandlineshh-Vallasen-collage-400x300

Åbningstider

Vallåsen åbner lige så snart vejret er koldt nok til at producere nok sne. Du kan holde dig opdateret på Facebook eller på Vallåsens hjemmeside 

Mandag-tirsdag kl. 09.30-16.30
Onsdag-fredag kl. 09.30-21.00
Lørdag og søndag kl. 09.00-18.00
 

Scandlineshh-Vallasen-400x200

Hotel Riviera Strand

På Hotel Riviera Strand finder I de herlige og aktive stunder for hele familien; skønne omgivelser, dejlig mad, stort poolhus, sauna og varme bad med udsigt over havet. Træning, løberuter, cykelruter og gode muligheder for aktiviteter ude på strand og skov og indenfor. VIP legerum for de mindste. Desuden er skisportstedet Vallåsen beliggende kun 15 min fra hotellet. Alt i alt en skøn totaloplevelse og aktiviteter for hele familien.

På Hotel Riviera Strand kan I bade i den nye, fine indendørspool eller varme jer i en af de udendørs pools. I kan også lege eller dyrke sport på stranden eller give den gas i fitnesslokalet. 
 
Hver morgen serveres en herlig morgenmadsbuffet, om aftenen serveres en lækker to retters menu for de voksne. For børnene findes en spændende børnebuffet og fri softice. Hele familien bor sammen i skønne lejligheder. I pakken indgår 2 voksne og 2 børn, men flere er naturligvis velkomne mod et ekstra tillæg. 

Få 20% rabat på familieophold!

Tæt på Vallåsen!
 
Familiepakke
Periode 17/1-11/2 2018 & 28/2-24/3 2018 
Ankomst mandag-lørdag

3.395 SEK/familie for 1 nat
3.195 SEK/familie/nat for 2 nætter eller flere
*2 voksne og 2 børn op til 12 år, flere eller ældre børn mod et lille tillæg
 
Scandlines Helsingør-Helsingborg kunder får 20% rabat på familiepakken ovenfor (gælder ikke uge 7 og 8)  – opgiv Scandlines ved bokning!
 

Obs for ophold i vinterferien under uge 7+8 henviser vi til denne populære pakke 
 

Reserveres på info@rivierastrand.se eller tel +46 431 558213

Læs mere om Hotel Riviera Strand her.

scandlineshh-vallasen-riviera-strand-collage


Scandlines - Der er noget ved at sejle