Left navigation


Cykling Vallåsen

Vallasen racer bike landskab

Cykeloplevelser på Vallåsen - tæt på Helsingborg

Vallåsen ligger kun 70 km fra Helsingborg og byder på masser af udfordringer for cykelentusiaster i alle aldre. Udfordrende nedkørsler og lift helt til toppen.

AutoBizz Smart

Fra 98,- /vej
Læs mere
Prisen gælder for personbil Helsingør-Helsingborg ud- og hjemrejse samme dag, lørdag og søndag. Prisen gælder til og med 13. januar 2019.

Det smukke højdedrag 

Vallåsen, der ligger blot 70 km. fra havnen i Helsingborg, er en yndet destination for alle cykelentusiaster. Hvad enten det er racercyklen, der skal luftes på lange stræk og seje bakker eller mountainbiken, der skal udfordres på teknik og stejle nedkørsler.

Vallåsen Bike Park 

Den 4. maj åbner den store Bike Park på Vallåsen, hvor alle cykelentusiaster kan udfordres af de vilde nedkørsler med indlagte forhindringer. Sporene varierer fra de meget lette grønne til svære sorte, som kan give selv den mest habile rytter sved på panden. 

Vallasen-bike-park-nedtur

Vejen op ad bjerget foregår naturligvis i lift, med cyklen ved din side. Det er muligt at leje cykler og udstyr på stedet. 

Vallasen-bike-park-lift

Se mere om Vallåsen og tjek cykel-udsigterne på Bike Parks hjemmeside


Adresse:
Vallåsen Skidanläggning
Yllevad 154
312 98 Våxtorp

Følg E4 og tag afkørsel 72 mod Laholm og Örkelljunga 
Tag vej 24 mod Våxtorp og Laholm (ca. 19 km.)
Drej til venstre mod Vallåsen, lige inden Våxtorp (ca 4 km.)
Drej til højre mod Vallåsen (ca 1 km.)
Parkering på venstre hånd

 

Hotel Riviera Strand

På Hotel Riviera Strand finder I de herlige og aktive stunder for hele familien; skønne omgivelser, dejlig mad, stort poolhus, sauna og varme bad med udsigt over havet. Træning, løberuter, cykelruter og gode muligheder for aktiviteter ude på strand og skov og indenfor. VIP legerum for de mindste. Desuden er cykel- og skisportsstedet Vallåsen beliggende kun 15 min fra hotellet. Alt i alt en skøn totaloplevelse og aktiviteter for hele familien.

På Hotel Riviera Strand kan I bade i den nye, fine indendørspool eller varme jer i en af de udendørs pools. I kan også lege eller dyrke sport på stranden eller give den gas i fitnesslokalet.
 
Hver morgen serveres en herlig morgenmadsbuffet, om aftenen serveres en lækker to retters menu for de voksne. For børnene findes en spændende børnebuffet og fri softice. Hele familien bor sammen i skønne lejligheder. I pakken indgår 2 voksne og 2 børn, men flere er naturligvis velkomne mod et ekstra tillæg. 

Tæt på Vallåsen!

Reserveres på info@rivierastrand.se eller tel +46 431 558213. Bemærk, hotellet er kontantfrit. 

Læs mere om Hotel Riviera Strand her. 

Vallasen-Riviera-Strand-390


Scandlines - Der er noget ved at sejle