Left navigation


Tropikariet

Scandlineshh-Tropikariet-Haj-400x250

Tropikariet

Oplev dyr fra Sydamerika, Asien, Madagaskar og Afrika i autentiske omgivelser i Helsingborg. Her kan du opleve springende lemurer, flyvende tukaner og legende hajer, der boltrer sig i bassinet.

AutoBizz Smart

Fra 98,- /vej
Læs mere

Prisen gælder for personbil Helsingør-Helsingborg ud- og hjemrejse samme dag, lørdag og søndag. Prisen gælder til og med 31. maj 2018.

Troperne i Skåne

I Tropikariet i Helsingborg kan du opleve eksotiske dyr fra både Sydamerika, Asien, Madagaskar og Afrika i autentiske omgivelser. Her går du rundt blandt legende aber, flyvende tukaner og springende lemurer. Tropikariet ligger lige på den anden side af Sundet, og det tager blot en færgetur at komme dertil.

Et besøg i Tropikariet er en dejlig oplevelse for både børn og voksne. Aberne springer lige omkring dig og i kælderen svømmer fisk og hajer rundt, mens de iagttager de besøgende. Et stort hit blandt børnene, er et lille følerum, hvor man kan mærke på fiskene.

Der findes også en café, hvor de trætte ben kan hviles efter en oplevelsesrig dag. Og, skal der et minde med hjem til børneværelset, kan det helt sikkert findes i den lille butik. 

scandlineshh-tropikariet-helsingborg-kameleon

Scandlines pakkepris

Med en billet fra Scandlines får du både entré-, bus- og færgebillet til en samlet god pris. Prisen dækker færgetransporten Helsingør-Helsingborg t/r samme dag, busbillet t/r i Helsingborg og entré til Tropikariet. 

Priser*  
 Voksen 150,- 
 Barn 4-11 år  90,- 

Billetsalg 
Billetten sælges på billetkontoret i Helsingør. Sammen med billetten udleveres en voucher, der gælder som adgangsbillet til Tropikariet samt vouchers, der gælder til bustransport i Helsingborg.

Tilbagebetaling
• Ikke benyttede billetter tilbagebetales med det fulde beløb
• Delvis brugte billetter tilbagebetales ikke 

*Priserne er oplyst i danske kroner og gælder t.o.m. 31/5-2018.

scandlineshh-tropikariet-helsingborg-collage1

AutoBizz Smart tilmeld

Tilmeld nu
klik her!
AutoBizz Smart aftalen har ingen bindingsperiode.  Det årlige gebyr er på 210,- og trækkes automatisk.

Tag bussen fra terminalen

Overfor færgeterminalen i Helsingborg afgår bus nr. 1 og 7, som kører til Tropikariet (nordgående retning). Man skal stå af ved Juelsgatan station, som ligger lige efter Mc Donalds. Gå herefter mod Mc Donalds, men drej ned ad Hävergatan, som er første vej til venstre. Det tager blot to minutter. Kommer man i bil, kan man finde vejbeskrivelse på Tropikariets hjemmeside

Det anbefales at komme tidligt på dagen eller hen ad eftermiddagen, hvor dyrene er mest aktive. Midt på dagen tager mange af dyrene en velfortjent siesta.

Adresse

Tropikariet
Hävertgatan 21
S-254 52 Helsingborg
Tlf. 0046 42 1300 35
E-mail: marianne@tropikariet.com
www.tropikariet.com

scandlineshh-tropikariet-helsingborg-collage

AutoBizz Smart tilmeld

Tilmeld nu
klik her!
AutoBizz Smart aftalen har ingen bindingsperiode.  Det årlige gebyr er på 210,- og trækkes automatisk.

Lukket om mandagen

Tropikariet har normalt åbent tirsdag til søndag kl. 11.00-17.00, men holder lukket om mandagen. 

Der kan være særlige åbningstider i ferier og på helligdage, hvorfor det er en god idé at tjekke Tropikariets hjemmeside.

scandlineshh-tropikariet-helsingborg-lovehoved-abe

AutoBizz Smart tilmeld

Tilmeld nu
klik her!
AutoBizz Smart aftalen har ingen bindingsperiode.  Det årlige gebyr er på 210,- og trækkes automatisk.

Scandlines - Der er noget ved at sejle