Left navigation


Tomatens Hus

Scandlineshh-Tomatens-hus-400x250

Besøg Tomatens Hus

To meget aktive virksomheder findes på Tomatens hus. Boel Wildmark & Bengt Ahlman dyrker alt det gode. Du kan købe det hele i den lille butik på stedet. Morgan Wildmark sælger det dejlige brød. Boel Hultman driver cafeen og kroen, og har samtidig en produktion af Miss Alice delikatesser.

AutoBizz Smart

Fra 98,- /vej
Læs mere

Prisen gælder for personbil Helsingør-Helsingborg ud- og hjemrejse samme dag, lørdag og søndag. Prisen gælder til og med 31. maj 2018.

Tomater, tomater & tomater

Und dig selv en helt fantastisk dejlig oplevelse. Tag en tur til Vallåkra, ca. en halv times kørsel fra Helsingborg. Midt ude på landet finder du en butik, der bugner af tomater i alle størrelser og farver. Og der dufter helt fantastisk godt! Ud over tomaterne sælges krydderurter, et udvalg af delikatesser, hjemmebagt brød og tomat inspireretkeramik fra Italien.

scandlineshh-tomatens-hus-butik

En dejlig caféoplevelse

Er du sulten, eller bare lækkersulten, så findes der en lille café, Miss Alice, hvor du både kan få kaffe og kage eller nyde en lækker tomattærte. Det er også hos Miss Alice du finder forskellige chutneys, marmelader og eddiker. 

Åbent hele året

Butikken holder åbent hele året rundt

Tirsdag-fredag 10-18
Lørdag-søndag 10-16

Kroen og Miss Alice/delikatessebutikken har kun åbent i sommerhalvåret, og lukker ned for vinteren den 15. oktober. 

Se åbningstiderne for kro og café og læs mere om Tomatens hus på deres hjemmeside.

scandlineshh-tomatens-hus-udvalget

 


Scandlines - Der er noget ved at sejle