Left navigation


Söderåsen Nationalpark

scandlineshh-soderasen-vildmark-kobberhatten

Oplev Söderåsen

Söderåsen Nationalpark kaldes også for den svenske vildmark, og her finder du fantastiske naturoplevelser for alle aldre. Parken er et af Nordeuropas største sammenhængende løvskovsområder.

AutoBizz Smart

Fra 98,- /vej
Læs mere
Prisen gælder for personbil Helsingør-Helsingborg ud- og hjemrejse samme dag, lørdag og søndag. Prisen gælder til og med 13. januar 2019.

Den svenske vildmark

Naturen i Söderåsen Nationalpark er fascinerende og fantastisk, uanset hvilken tid på året, du besøger parken. Du finder en af de største sammenhængende løvskovsområder i Nordeuropa, hvilket i sig selv er ret imponerende. Men, her er også mægtige bregner, høje klipper, vilde vandløb og imponerende udsigter.

Der findes rigtige gode kort over parken, og du kan let finde vandreruter for både nybegynder og den mere erfarne. Der er særlige områder af parken og udsigtspunkter, som du ikke bør gå glip af, bl.a. Hjortsprånget og Kopparhatten.   

scandlineshh-soderasen-vildmark-vandring

Mest for børn

Nogle af vandreruterne i parken er tilpasset ben, der ikke kan gå så langt og guidehæfterne kan hentes på Nationalparkens hjemmeside.  

Ved parkens hovedindgang finder du Naturum, som er et aktivt informations- og oplevelseshus. Her kan du læse mere om Nationalparken, naturen og dyrelivet i området. Det er også muligt at låne gps og kort, så I kan tage på geologisk skattejagt langs Skåneleden, der løber mellem Skäralid og Röstånga. 

scandlineshh-soderasen-natur-firben

AutoBizz Smart tilmeld

Tilmeld nu
klik her!
AutoBizz Smart aftalen har ingen bindingsperiode.  Det årlige gebyr er på 210,- og trækkes automatisk.

Find vej til vildmarken 

Hovedindgangen til Söderåsen Nationalpark ligger i Skäralid, ca. 45 km. fra Helsingborg, og det tager omkring 35 minutter at køre dertil. Den sydlige indgang til parken, hvor du også finder turistinformation, ligger i Röstånga, og turen hertil tager omkring 40 minutter. På parkens hjemmeside kan du hente detaljeret vejbeskrivelse. 

Fra Helsingborg er det også muligt at tage bus 518 til den sydlige indgang.

Soderasen-udsigt-kobberhatten-390

 


Scandlines - Der er noget ved at sejle