Left navigation


På ski i Sverige

Scandlineshh-skiinspiration-400x250

Vinterglæde i sneen

Sverige byder på fantastiske oplevelser i sneen, og det er ikke længere væk end at det kan gøres som en dagstur. Pak bilen og tag familien med til nogle af bedste skisportssteder i Skandinavien.

AutoBizz Smart

Fra 98,- /vej
Læs mere
Prisen gælder for personbil Helsingør-Helsingborg ud- og hjemrejse samme dag, lørdag og søndag. Prisen gælder til og med 13. januar 2019.

Sne, ski og sjov i Sverige

I Sverige findes omkring 200 skisportssteder, og der er helt sikkert noget for enhver smag. Her er plads til både nybegyndere og de mere erfarne, og skal børnene med, er der særlige områder med fokus på aktiviteter for mindre størrelser. Tag turen ud i det fantastiske landskab på langrend eller nyd godt af de velpræparerede pister, der kan sætte fart under skiene.

scandlineshh-sverige-ski-udsigt

Vi har samlet et lille udpluk af de nærmeste skisportssteder i Sverige, som du let kan komme til med familien. Hvad enten det blot skal være en enkelt dag på ski eller flere. Skisportsstederne har alle opsat "snekameraer", så I via deres hjemmeside hurtigt kan se om der er sne på løjperne og pisterne.

Vallåsen

Vallåsen ligger blot 70 km fra Helsingborg og byder på enestående vinteroplevelser med lange bakker, store skiområder, stolelifte, slæbelifte, skiudlejning og tilhørende service. Skiskolens begynderområde har en 200 m lang børnelift og om aftenen kan du få glæde af en oplyst piste til de sene ture. På området findes både kiosk og grillpladser samt fine toiletforhold. Trænger benene til en pause eller hænderne til lidt varme, er der også mulighed for at holde en behagelig pause i varmestuen eller restauranten. 

145 højdemeter - 7 lifte - 11 pister

Læs mere Vallåsens hjemmeside.

Isaberg

Isaberg er Sydsveriges største og mest komplette vintersportcenter, og er både for erfarne skiløbere, nybegyndere og børn. Det tager to-tre timer at køre de ca. 180 km fra Helsingborg, og det kan nås på en dagstur, hvis du står lidt tidligt op. Men familien vil helt sikkert elske at bruge en weekend eller et par dage i de dejlige bakker, og nyde aftenerne sammen i en af de mange hyggelige hytter. Hele sæsonen findes professionelle skilærere på området, som kan hjælpe dig, hvis du gerne vil løbe bedre eller hurtigere. Måske dine færdigheder eller carvingteknik kunne få glæde af en tur i den avancerede skiskole. På Isaberg findes også mulighed for skiskole for handicappede, enten som gruppe eller privatperson.

700 højdemeter - 8 lifte - 10 pister

Læs mere på Isabergs hjemmeside.

Vångabacken

Vångabacken ligger naturskønt, lige ved spidsen af Ivösjön, godt halvanden times kørsel fra Helsingborg, og var blandt de nominerede til "Årets Skidanläggning 2017". Området er primært åbent i weekenden og byder på brønne, blå og røde pister. I sæsonen er der fast skiskole hver lørdag og søndag for børn (fra 6 år) og voksne. Man kan ikke forhåndstilmelde sig, og pladserne sælges efter først-til-mølle princippet. Der findes cafeteria, grillpladser og god parkering. 

132 højdemeter - 2 lifte - 6 pister

Læs mere på Vångabackens hjemmeside

Ulricehamn

Ulricehamn Skicenter ligger ca. 230 km. fra Helsingborg, og er et af de hyggeligste og mest alsidige skiområder i det sydlige Sverige. Gode alpinbakker, stort snowboardområde og flot langrendsområde, som alt sammen er sikret med snekanoner. Her findes udfordringer for alle aldre, og skiskole for de, der trænger til opfriskning af teknik. Restauranten fungerer som centralt mødested på området og der findes også en sportsshop, hvis man skulle have glemt noget udstyr hjemme. 

300 højdemeter - 7 lifte - 6 pister

Læs mere på Ulricehamns hjemmeside

Kungsberget

Kungsberget skicenter ligger i Gävle, ca 7-8 timers kørsel nord for Helsingborg, og her finder du et sandt mekka af pister og fornøjelse for hele familien. Og her falder sneen garanteret tidligt. Ud over 22 pister, findes der Snowpark, Happy Park og Big Air Bag for børn og barnlige sjæle, så dagene går hurtigt, når du er på Kungsberget. Der er aftenski til kl. 20.00 om torsdagen og til kl. 19.00 på fredage og lørdage. Derudover er der masser af spor til langrend, hvis man hellere vil tage den med ro. 

200 højdemeter - 12 lifte - 22 pister

Læs mere på Kungsbergets hjemmeside.

scandlineshh-vinter-ski-collage

AutoBizz Smart tilmeld

Tilmeld nu
klik her!
AutoBizz Smart aftalen har ingen bindingsperiode.  Det årlige gebyr er på 210,- og trækkes automatisk.

Scandlines - Der er noget ved at sejle