Left navigation


Skånes Djurpark

Oplev vilde dyr i Skånes Djurpark

Skånes Djurpark er et af Sydsveriges mest populære udflugtsmål. Parken er opbygget på dyrenes egne betingelser med store, rummelige indhegninger, og her findes dyr fra hele Norden.

AutoBizz Smart

Fra 98,- /vej
Læs mere
Prisen gælder for personbil Helsingør-Helsingborg ud- og hjemrejse samme dag, lørdag og søndag. Prisen gælder til og med 13. januar 2019.

Verdens største

I Skånes Djurpark findes 85 forskellige arter og over 800 vilde og tamme dyr fra hele Norden. Parken er et af Sydsveriges mest populære udflugtsmål, og det forstår man godt, når man har været forbi. Den er opbygget på dyrenes betingelser med store, rummelige indhegninger, der alle er placeret i smukke landskaber og natur. Her i verdens største zoo, med nordiske dyr, er der ikke to dage, der er ens, og hver dage byder på masser af sjove aktiviteter for hele familien.

Skanes-djurpark-ugle-paa-arm-390

Hængebroer og vandrutsjebaner

I 2017 fik parken helt nye hængebroer og et udkigstårn, så det nu er muligt at overskue dele af parken og dyrene fra oven. Det er også muligt at gå på opdagelse og udforske naturen og dyrelivet med det personlige ”Opdager Pas”. Det tager dig bl.a. igennem den del af parken, der er bygget op omkring de folkekære F for får figurer fra dukkefilmene med samme navn. For de mindste er der mulighed for at få en tur på ponyerne eller måske kigge forbi bondegården og hjælpe med at fodre hønsene eller og hilse på de andre dyr bondegårdsdyr. Skal det gå lidt stærkere, kan tørsten måske slukkes med en tur i en af de 70 meter lange vandrutsjebaner.

scandlineshh-skanes-djurpark-vaskebjorn

AutoBizz Smart tilmeld

Tilmeld nu
klik her!
AutoBizz Smart aftalen har ingen bindingsperiode.  Det årlige gebyr er på 210,- og trækkes automatisk.

Åbningstider

Skånes Djurpark har forskellige åbningstider, afhængigt af sæsonen. Se deres hjemmeside for yderligere information. 

Adresse:

Skånes Djurpark
Jularp 150
SE - 243 93 Höör
Tlf. 0046 413 55 30 60
E-mail: info@skanesdjurpark.se
Web: www.skanesdjurpark.se

Skanes-djurpark-born-klapper-faar-390

AutoBizz Smart tilmeld

Tilmeld nu
klik her!
AutoBizz Smart aftalen har ingen bindingsperiode.  Det årlige gebyr er på 210,- og trækkes automatisk.

Scandlines - Der er noget ved at sejle