Left navigation


Höganäs Saluhal

Höganäs Saluhal

Höganäs Saluhal

Besøg den ombyggede smedje i Höganäs, hvor lokale råvarer og kvalitet går hånd i hånd. Fyld køkkenskabene med delikatesser, spis frokost og køb kvalitetstøj, -sko og ting til boligen i de skønne butikker.

AutoBizz Smart

Fra 98,- /vej
Læs mere
Prisen gælder for personbil Helsingør-Helsingborg ud- og hjemrejse samme dag, lørdag og søndag. Prisen gælder til og med 13. januar 2019.

Lækkerier i den gamle smedje

I Höganäs Saluhall er mad og mennesker i fokus. Her finder du et stort udvalg af lokalt producerede og økologiske produkter, som afspejler de fire årstider. Her bliver du inspireret til alt omkring råvarer og madlavning, og du lærer nogle af de mennesker at kende, der står bag produkterne. 

 

Saluhallen-grontsager-390

Saluhallen inviterer indenfor i et univers, som du sjældent har set lige. I den ene del finder du de lækreste råvarer, lige fra frugt og grønt til kød og ost, og du får altid kyndig betjening af personalet. I de andre rum finder du skomager, keramiker, tøj- og skobutik samt forskellige kreative værksteder.  

 

Saluhallen-glaceret-keramik-390

Alle i Saluhallen sætter en ære i at bruge råvarer fra Kullabygden, minimere madspild og forlænge sæsonerne til glæde for alle. Du kan hurtigt få en halv dag til at gå med at shoppe efter nyt tøj, sko og lækkerier til køkkenskabene. 

 

Saluhallen-madmarked-390

 

AutoBizz Smart tilmeld

Tilmeld nu
klik her!
AutoBizz Smart aftalen har ingen bindingsperiode.  Det årlige gebyr er på 210,- og trækkes automatisk.

Find vej til fristelserne

Fra havnen i Helsingborg følges vejen igennem centrum af byen ad Drottninggatan og Halsövägen til Ängelholmsleden. Tag afkørsel til rute 111 mod Berga N / Höganäs / Råå og følg vejen lidt over 20 km, indtil I rammer Höganäs. Drej til venstre ad Bruksgatan,og til venstre igen ved Saluhallen. 

 

Adresse
Höganäs Saluhall
Bruksgatan 36Z
S-263 39 Höganäs
Tlf. 0046 (0) 42 34 25 01
E-mail: info@hoganassaluhall.se
www.hoganassaluhall.se

Hoganas-outlet-kort-markering-390

AutoBizz Smart tilmeld

Tilmeld nu
klik her!
AutoBizz Smart aftalen har ingen bindingsperiode.  Det årlige gebyr er på 210,- og trækkes automatisk.

Scandlines - Der er noget ved at sejle