Left navigation


Tropikariet

Tropikariet

Tropikariet

Besøg troperne i Helsingborg. I Tropikariet kan du opleve eksotiske dyr fra både Sydamerika, Asien, Madagaskar og Afrika i autentiske omgivelser.

Vis din dagsgyldige billet/kvittering fra Scandlines Helsingør-Helsingborg overfarten, og få 20% rabat på entré til Tropikariet.

Nyhedsbrev

Tilmeld nu
klik her!
Tilmeld dig nyhedsbrev fra Scandlines Helsingør-Helsingborg og få flere tilbud, rabatter og rejsetips til Sverige. 

20% rabat på entré til det tropiske paradis!

Vis din dagsgyldige billet/kvittering fra Scandlines Helsingør-Helsingborg, og få 20% rabat på entré til Tropikariet.
Rabatten gælder det antal personer, der står på billetten/kvitteringen, dog max. 5 pr. billet, og kun på den pågældende dag.

Rabat-tropikariet-oegle-390x200

Kort om Tropikariet

I Tropikariet kan du opleve eksotiske dyr fra både Sydamerika, Asien, Madagaskar og Afrika i autentiske omgivelser. Her går du rundt blandt legende aber, flyvende tukaner og springende lemurer. Et besøg i Tropikariet er en dejlig oplevelse for både børn og voksne. Aberne springer lige omkring dig og i kælderen svømmer fisk og hajer rundt, mens de iagttager de besøgende. Et stort hit blandt børnene, er et lille følerum, hvor man kan mærke på fiskene. 

Læs mere om Tropikariet i Helsingborg

Tag bilen med til Øresunds laveste pris

AutoBizz er et elektronisk betalingsmiddel. Sæt bizzen på indersiden af bilens forrude, så trækkes betalingen automatisk fra dit betalingskort. Med AutoBizz Smart får du mange fordele. Du rejser smidigt, enkelt og til den bedste pris. Læs mere om AutoBizz Smart og bestil i dag. 

 

AutoBizz Smart

Fra 98,- /vej
Læs mere
Prisen gælder for personbil Helsingør-Helsingborg ud- og hjemrejse samme dag, lørdag og søndag. Prisen gælder til og med 13. januar 2019.

Scandlines - Der er noget ved at sejle