Left navigation


Norrviken Trädgårdar

Norrviken Trädgårdar

Nyd Rudolf Abelins smukke have- og parkanlæg i Båstad. Træd ind i en verden af elegance, ro og uplevelser, som du kan tage med dig videre.

Vis din dagsgyldige billet/kvittering fra Scandlines Helsingør-Helsingborg overfarten, og få 20% rabat på entré til Norrviken Trädgårdar.

Nyhedsbrev

Tilmeld nu
Tilmeld dig nyhedsbrev fra Scandlines Helsingør-Helsingborg og få flere tilbud, rabatter og rejsetips til Sverige på e-mail. 

20% rabat på entré til den smukkeste park!

Vis din dagsgyldige billet/kvittering fra Scandlines Helsingør-Helsingborg, og få 20% rabat på entré til Norrviken Trädgårdar.
Rabatten gælder det antal personer, der står på billetten/kvitteringen, dog max. 5 pr. billet, og kun på den pågældende dag. Rabatten gælder ikke ved særlige arrangementer. 

Rabat-norrviken-tradgardar-390

Kort om Norrviken Trädgårdar

2018 er et særligt år, hvor den romantiske have hyldes. Norrviken har fokus på den romantiske æra, og alt, hvad den stod for. Kærligheden til pladsen og naturen, og nærheden til følelserne og den skabende kraft. Parken prydes af romantiske dekorationer, installationer, dans, musik og udstillinger. 

Følg promenadestierne og opdag de mange skønne pladser og smukke udsigter. Prøv f.eks. den nye promenade, "Norrvikens Vilda Växtskafferi", der fortæller tager dig med rundt blandt alle de spiselige vækster, som du kan prøvesmage på vejen.

Læs mere om Norrviken Trädgårdar

Tag bilen med til Øresunds laveste pris

AutoBizz er et elektronisk betalingsmiddel. Sæt bizzen på indersiden af bilens forrude, så trækkes betalingen automatisk fra dit betalingskort. Med AutoBizz Smart får du mange fordele. Du rejser smidigt, enkelt og til den bedste pris. Læs mere om AutoBizz Smart og bestil i dag. 

AutoBizz Smart

Fra 163,- /vej
Læs mere
Prisen gælder t.o.m. 31/8. Ud- og hjemrejse samme dag.

Scandlines - Der er noget ved at sejle