Left navigation


Markaryd Elgsafari

Markaryd Elgsafari

Markaryd Elgsafari

Oplev skovens konge, den store elg, helt tæt på og i naturlige omgivelser i Smålandet. Kør i egen bil og oplev det store eventyr i elgparken.

Vis din dagsgyldige billet/kvittering fra Scandlines Helsingør-Helsingborg overfarten, og få 20% rabat på entré til Markaryd Elgsafari om mandagen.

Nyhedsbrev

Tilmeld nu
klik her!
Tilmeld dig nyhedsbrev fra Scandlines Helsingør-Helsingborg og få flere tilbud, rabatter og rejsetips til Sverige. 

20% rabat på entré til elgsafari!

Vis din dagsgyldige billet/kvittering fra Scandlines Helsingør-Helsingborg, og få 20% rabat på entré til Markaryd Elgsafari om mandagen.
Rabatten gælder ved kørsel i egen bil og for det antal personer, der står på billetten/kvitteringen, dog max. 5 pr. billet, og kun på mandage i juni, juli og august måned.

Rabat-markaryd-boffel-390x200

Kort om Markaryd Elgsafari

Op ad bakke og ned ad bakke snor den 3 kilometer lange skovvej sig gennem den store elgindhegning. Måske oplever I en elg, der drikker af den rislende bæk eller måske en, der bader i den store dam. Er du heldig, kan du også få lov at fodre en mor med kalv.

Oplev skovens konge i virkeligheden, helt tæt på og i hans eget miljø.

Læs mere om Markaryd Elgsafari i Smålandet.

Tag bilen med til Øresunds laveste pris

AutoBizz er et elektronisk betalingsmiddel. Sæt bizzen på indersiden af bilens forrude, så trækkes betalingen automatisk fra dit betalingskort. Med AutoBizz Smart får du mange fordele. Du rejser smidigt, enkelt og til den bedste pris. Læs mere om AutoBizz Smart og bestil i dag. 

AutoBizz Smart

Fra 98,- /vej
Læs mere
Prisen gælder for personbil Helsingør-Helsingborg ud- og hjemrejse samme dag, lørdag og søndag. Prisen gælder til og med 13. januar 2019.

Scandlines - Der er noget ved at sejle