Left navigation


Järnvägens Museum

Järnvägens Museum

Oplev jernbanens historie og forskellige miljøer på jernbanemuseet i Ängelholm. Interessant for både de nysgerrige og de teknisk interesserede.

Vis din dagsgyldige billet/kvittering fra Scandlines Helsingør-Helsingborg overfarten, og få 20% rabat på entré til Järnvägens Museum.

Nyhedsbrev

Tilmeld nu
Tilmeld dig nyhedsbrev fra Scandlines Helsingør-Helsingborg og få flere tilbud, rabatter og rejsetips til Sverige på e-mail. 

20% rabat på entré til jernbanens historie!

Vis din dagsgyldige billet/kvittering fra Scandlines Helsingør-Helsingborg, og få 20% rabat på entré til Järnvägens Museum.
Rabatten gælder det antal personer, der står på billetten/kvitteringen, dog max. 5 pr. billet, og kun på den pågældende dag.

Rabat-jarnvagen-390x200

Kort om Järnvägens Museum

Udstillingen leder dig igennem alle de spændende miljøer omkring jernbanen; graven med de primitive træspor, stationen med ventesal og vagtstuen. Du får hele beskrivelsen af jernbanens arbejde fra tidligere tider og frem til i dag. Oplev hvordan det er at arbejde på et damplokomotiv eller i førerhuset på X2000 i dag - i LOCOMOTION simulatoren kan du virkelig mærke forskellen.

På den store modeljernbane kan du se jernbanehistorien præsenteret med rullende tog fra alle epoker. Til børnene er der et særligt legeværksted, hvor de kan bygge og køre med tog, spille eller læse en bog.

Læs mere om Järnvägens Museum i Ängelholm

Tag bilen med til Øresunds laveste pris

AutoBizz er et elektronisk betalingsmiddel. Sæt bizzen på indersiden af bilens forrude, så trækkes betalingen automatisk fra dit betalingskort. Med AutoBizz Smart får du mange fordele. Du rejser smidigt, enkelt og til den bedste pris. Læs mere om AutoBizz Smart og bestil i dag. 

AutoBizz Smart

Fra 163,- /vej
Læs mere
Prisen gælder t.o.m. 31/8. Ud- og hjemrejse samme dag.

Scandlines - Der er noget ved at sejle