Left navigation


Bosjökloster

Bosjökloster

Bosjökloster

Besøg det smukke Bosjökloster, Ringsjöns lille perle, der ligger på landtangen mellem de to søer, og spejler sig i det blanke vand.

Vis din dagsgyldige billet/kvittering fra Scandlines Helsingør-Helsingborg overfarten, og få 20% rabat på entré til Bosjökloster.

AutoBizz Smart

Fra 98,- /vej
Læs mere
Prisen gælder for personbil Helsingør-Helsingborg ud- og hjemrejse samme dag, lørdag og søndag. Prisen gælder til og med 13. januar 2019.

20% rabat på entré til Ringsjöns Perle!

Vis din dagsgyldige billet/kvittering fra Scandlines Helsingør-Helsingborg, og få 20% rabat på entré til Bosjökloster.
Rabatten gælder det antal personer, der står på billetten/kvitteringen, dog max. 5 pr. billet, og kun på den pågældende dag.

Rabat-bosjokloster-390x200

Kort om Bosjökloster

Bosjökloster kaldes også for "Ringsjöens perle". Og den lille perle imponerer også, når man ser det hvide slot knejse på landtangen mellem de søer og spejler sig i det blanke vand. Lån en lille båd ved bryggen for en tur på søen. Find din egen yndlingsplads og nyd en medbragt picnickurv, eller besøg vores café & restaurang med udendørs servering blandt roser og en fantastisk udsigt over Ringsjön.

På Borggården blomstrer roser og hortensia omgivet af buksbomhække. I mindegården findes den velduftende rosen Stenchen som nu har fået navnet Bosjökloster og som har dyrkets på stedet siden 1908. I den nærliggende urtegård, omgivet af høje mure, hvor der klatrer roser, klematis og vinranker, findes både kulinariske og helende urter.

Læs mere om Bosjökloster

Haverne og parken har åbent alle dage, hele året:
Maj - september kl. 8.00-18.00
Oktober - april kl. 9.00-16.00

Se Bosjöklosters hjemmeside for slottets åbningstider. 

Tag bilen med til Øresunds laveste pris

AutoBizz er et elektronisk betalingsmiddel. Sæt bizzen på indersiden af bilens forrude, så trækkes betalingen automatisk fra dit betalingskort. Med AutoBizz Smart får du mange fordele. Du rejser smidigt, enkelt og til den bedste pris. Læs mere om AutoBizz Smart og bestil i dag. 

AutoBizz Smart

Fra 98,- /vej
Læs mere
Prisen gælder for personbil Helsingør-Helsingborg ud- og hjemrejse samme dag, lørdag og søndag. Prisen gælder til og med 13. januar 2019.

Scandlines - Der er noget ved at sejle