Left navigation


Ängelholm Flygmuseum

Ängelholm Flygmuseum

Ängelholm Flygmuseum

Oplev Skånes største flymuseum. På museet finder du flytyper, der alle har fløjet i eskadrille F 10, og det er også muligt at prøve en flysimulator.

Vis din dagsgyldige billet/kvittering fra Scandlines Helsingør-Helsingborg overfarten, og få 20% rabat på entré til Ängelholm Flygmuseum.

AutoBizz Smart

Fra 98,- /vej
Læs mere
Prisen gælder for personbil Helsingør-Helsingborg ud- og hjemrejse samme dag, lørdag og søndag. Prisen gælder til og med 13. januar 2019.

20% rabat på entré til Skånes største flymuseum!

Vis din dagsgyldige billet/kvittering fra Scandlines Helsingør-Helsingborg, og få 20% rabat på entré til Ängelholm Flygmuseum.
Rabatten gælder det antal personer, der står på billetten/kvitteringen, dog max. 5 pr. billet, og kun på den pågældende dag.

Rabat-flygmuseum-390x200

Kort om Ängelholm Flygmuseum

Ängelholm Flymuseum er Skånes største flymuseum. Det er et imponerende museum, som siden starten i 2004 drives på frivillig basis af medlemmer af eskadrille F 10s Kamrat Forening. På museet kan du opleve flytyper, der alle har fløjet i eskadrillen. Derudover kan du se alle de forskellige arbejdsmiljøer, flyeskadrillen oplevede i perioden 1940 til 2002, hvor F 10 havde en ledende rolle i det sydsvenske luftforsvar.

Udstillingen omfatter forskellige kommandocentraler, teknik omkring motorer, katapultsæder og meget andet. Det er også muligt at prøve en af  de 3 forskellige flysimulatorer, som giver en virkelig fornemmelse af flyvning, både med mindre fly og rigtige jagerfly. Der er endvidere en velassorteret museumsbutik med byggesæt, flybøger og trøjer i alle størrelser. I caféen findes friskbrygget kaffe, kager, sodavand og is. 

Læs mere om Ängelholm Flygmuseum

Museet har åbent lørdag-søndag kl. 10.00-17.00

Tag bilen med til Øresunds laveste pris

AutoBizz er et elektronisk betalingsmiddel. Sæt bizzen på indersiden af bilens forrude, så trækkes betalingen automatisk fra dit betalingskort. Med AutoBizz Smart får du mange fordele. Du rejser smidigt, enkelt og til den bedste pris. Læs mere om AutoBizz Smart og bestil i dag. 

AutoBizz Smart

Fra 98,- /vej
Læs mere
Prisen gælder for personbil Helsingør-Helsingborg ud- og hjemrejse samme dag, lørdag og søndag. Prisen gælder til og med 13. januar 2019.

Scandlines - Der er noget ved at sejle