Left navigation


Rabataftaler

Rabataftaler med Scandlines Helsingør-Helsingborg i Sverige

Scandlines rabataftale

20% rabat på entré eller billet til udvalgte seværdigheder i det sydlige Sverige med Scandlines Helsingør-Helsingborg.

Vis din gyldige færgebillet eller kvittering fra dagen ved indgangen, så får du din rabat. Følg med her på siden, hvor vi opdaterer løbende med nye aftaler. 

Rabatten gælder for antallet af personer på færgebilletten, dog max. 5 pr. billet. Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter. Rabataftalen gælder fra 1. juni t.o.m. 31. december 2018. 

 • Ängelholm Flygmuseum

  Ängelholm Flygmuseum

  Oplev Skånes største flymuseum. På museet finder du flytyper, der alle har fløjet i eskadrille F 10, og det er også muligt at prøve en flysimulator. Vis din dagsgyldige billet/kvittering fra Scandlines Helsingør-Helsingborg overfarten, og få 20% rabat på entré til Ängelholm Flygmuseum.

 • Bosjökloster

  Bosjökloster

  Besøg det smukke Bosjökloster, Ringsjöns lille perle, der ligger på landtangen mellem de to søer, og spejler sig i det blanke vand. Vis din dagsgyldige billet/kvittering fra Scandlines Helsingør-Helsingborg overfarten, og få 20% rabat på entré til Bosjökloster.

 • Järnvägens Museum

  Järnvägens Museum

  Oplev jernbanens historie og forskellige miljøer på jernbanemuseet i Ängelholm. Interessant for både de nysgerrige og de teknisk interesserede. Vis din dagsgyldige billet/kvittering fra Scandlines Helsingør-Helsingborg overfarten, og få 20% rabat på entré til Järnvägens Museum.

 • Kungsbygget Äventyrspark

  Kungsbygget Äventyrspark

  Få adrenalinet op at køre med zipline, bungy rocket, bungy slingshot og bungy trampoline på Hallandsåsen, omgivet af smuk skov og herlig udsigt. Vis din dagsgyldige billet/kvittering fra Scandlines Helsingør-Helsingborg overfarten, og få 20% rabat på entré til Kungsbygget Äventyrspark.

 • Markaryd Elgsafari

  Markaryd Elgsafari

  Oplev skovens konge, den store elg, helt tæt på og i naturlige omgivelser i Smålandet. Kør i egen bil og oplev det store eventyr i elgparken. Vis din dagsgyldige billet/kvittering fra Scandlines Helsingør-Helsingborg overfarten, og få 20% rabat på entré til Markaryd Elgsafari om mandagen.

 • Tropikariet

  Tropikariet

  Besøg troperne i Helsingborg. I Tropikariet kan du opleve eksotiske dyr fra både Sydamerika, Asien, Madagaskar og Afrika i autentiske omgivelser. Vis din dagsgyldige billet/kvittering fra Scandlines Helsingør-Helsingborg overfarten, og få 20% rabat på entré til Tropikariet.

Far og søn
Rejer og hvidvin
Familien Strøm - mor
Like-os-knap
Vi lader op til batteridrevne færger på Helsingør-Helsingborg
Sejl med strømmen på Helsingør-Helsingborg overfarten. 
Læs mere her!

Scandlines - Der er noget ved at sejle