Left navigation


Kullen - naturreservat

scandlines-hh-kullaberg

Besøg Kullen

Oplev et af Sveriges mest besøgte og storslåede naturreservater, Kullen. Et perfekt udflugtsmål for hele familien. Her kan du vandre på stierne igennem den flotte natur, eller nyde din madpakke på en klippe.

AutoBizz Smart

Fra 98,- /vej
Læs mere
Prisen gælder for personbil Helsingør-Helsingborg ud- og hjemrejse samme dag, lørdag og søndag. Prisen gælder til og med 13. januar 2019.

Dramatisk natur

På Kullen i Kullabergs naturreservat kan man hurtigt få en hel dag til at gå. Naturparken drager rigtig mange danskere, som ønsker at opleve den rå og barske natur i den spændende naturpark. Her finder du alt hvad det hjertet kan begære af natur, klipper og vand.

Det er naturligvis muligt at køre i bil til Kullen, men der er også gode forhold for de cyklende hele vejen. Gå en tur på vandrestierne langs kysten og oplev de stejle skrænter, grotter og fantastiske klipper hele vejen rundt. Eller tag turen hele vejen op til toppen, hvor den flotte udsigt kan nydes med fyret i baggrunden. Melder sulten sig undervejs, er der mulighed for at få lidt til ganen på den hyggelige café i Ransvik.

scandlineshh-kullen-klipper-mand-med-barn

AutoBizz Smart tilmeld

Tilmeld nu
klik her!
AutoBizz Smart aftalen har ingen bindingsperiode.  Det årlige gebyr er på 210,- og trækkes automatisk.

Besøg fyret på toppen

Kullabergs naturreservat ligger blot 40 km fra Helsingborg, og er let at komme til, både med bil eller cykel. 

I bil følges vej 111 fra Helsingborg, som går gennem Höganäs mod Mölle. Når Mölle er passeret rammer man indkørslen til vestre Kullabergs naturreservat. På cykel er det muligt at følge vejen og cykelstier langs vandet hele vejen, med gode og overskuelige forhold. Det er muligt at cykle hele vejen op til Kullen fyr. Bemærk, der forekommer stigning på 14%, når Mölle passeres. 

Det er også muligt at tage bussen til Mölle og vandre ca. 5 km. op til Kullaberg. 

Man betaler ikke entré for at besøge Kullabergs naturreservat, og man er velkommen til medbringe egen madkurv og nyde frokosten i de smukke omgivelser.

Adresse:
Naturrum Kullaberg
Italienske Vägen 323
263 77 Mölle

Besøg Kullabergs hjemmeside for yderligere information. 

Scandlineshh-Molle-Kullen-400x300

AutoBizz Smart tilmeld

Tilmeld nu
klik her!
AutoBizz Smart aftalen har ingen bindingsperiode.  Det årlige gebyr er på 210,- og trækkes automatisk.

Scandlines - Der er noget ved at sejle