Left navigation


Jul i Sverige

Scandlineshh-julemarked-mennesker-400x250

Julemarkeder i Sverige

Tag på julemarked i Sverige og oplev den hyggelige svenske julestemning. På markederne findes et bredt udvalg af håndlavet design, svenske delikatesser og små værksteder, hvor hele familien kan samles om aktiviteterne. I kan også tage en tur rundt i de små byer og opleve den skønne julestemning.

AutoBizz Smart

Fra 163,- /vej
Læs mere
Prisen gælder t.o.m. 31/8. Ud- og hjemrejse samme dag.

Julemarkeder i Sverige

I Sverige fejres julen efter alle kunstens regler, og du finder de hyggeligste julemarkeder rundt i alle byer med respekt for sig selv. Her er både de meget traditionelle markeder og de anderledes med fokus på eksempelvis design eller kunsthåndværk.

Vi har samlet et udpluk af de mere etablerede julemarkeder i Skåne, men kører du en tur rundt i de mindre byer, finder du helt sikkert også mindre markeder og juleboder. Og overalt vil der være hyggelig julestemning. 

Har du ladet bilen stå i Helsingør, og vil du opleve Helsingborg ved juletid, finder du alle oplevelserne samlet på Jul i city

scandlineshh-julemarkeder-collage-inspiration


Liseberg

Den 17. november - 30. december 
(udvalgte dage og tider - se hjemmeside for nærmere info)

Den populære forlystelsespark klæder sig på til jul med millioner af glitrende julelys, og hele parken forvandles til en stor julesaga. Tag familien med på gavejagt blandt de mange juleboder, hop en tur i karrusellen, hils på kaninerne i Kaninlandet, nyd den smukke Nøddeknækkeren isballet eller aflever jeres ønskesedler til den gode rare julemand i julemandens værksted.

Liseberg ligger i Göteborg, ca. to og en halv times kørsel (210 km) fra færgeterminalen i Helsingborg.

Læs mere på Lisebergs hjemmeside. Se åbningstiderne for julen her

scandlineshh-liseberg-jul-lys-i-gaden

Flickorna Lundgren - adventshygge

Den 1.-17. december (fredag-søndag)
Fredag-søndag kl. 11.00-17.00
Entre: gratis

Flickorna Lundgren er et af Sveriges mest berømte ”kaffehuse”. Den ligger ved den lille fiskerby Skäret på den smukke Kulla-halv ø, og ved juletid hersker her en helt særlig stemning. Nyd en varm kop kaffe eller kakao og en af pigernes berømte kager. Det er muligt at købe småkager og andet godt med hjem.

Om aftenen kan I nyde en fantastisk julebuffet i det lille hus på skæret. 

Flickorna Lundgren ligger i Skäret, blot en halv times kørsel (30 km) fra færgeterminalen i Helsingborg.

Læs mere om Flickorna Lundgren og deres juletraditioner på hjemmesiden


Scandlines - Der er noget ved at sejle