Left navigation


Höganäs Outlet

Höganäs Outlet

Höganäs Design Outlet

Tag på shopping tur til det store outlet område i Höganäs, blot 30 minutters kørsel fra Helsingborg. Her findes flere af de kendte svenske kvalitetsmærker til meget lave priser. Hvad enten du er til glas og keramik eller sport og velvære.

AutoBizz Smart

Fra 98,- /vej
Læs mere
Prisen gælder for personbil Helsingør-Helsingborg ud- og hjemrejse samme dag, lørdag og søndag. Prisen gælder til og med 13. januar 2019.

Design outlet lige uden for Helsingborg

Blot en halv times kørsel, nord for Helsingborg, findes en stor samling outlet butikker, der alle bugner af designvarer til spotpriser. Her findes flere af de kendte mærker, som f.eks. Iitalla, Cookstore, Sportware, Kosta Boda, Oscar Jacobson Stenströms, Fiskars og Stelton. Der er noget for alle i familien, så sørg for at have plads i bagagerummet til alle de gode tilbud.

Hoganas-outlet-kosta-boda-390

Hele området er omkranset af outletbutikker, så man skal afsætte god tid til at komme rundt i dem alle. Blandt favoritterne er naturligvis glas og keramik, men der findes også masser af tøj og tilbehør samt den skønneste fiskebutik med friskfanget fisk. Husk at tage køletasken med, så vejen kan lægges forbi Mölle Fiskrökeri & Fiskaffär inden turen går videre. 

Hoganas-outlet-steenstroms-jakke-390

Höganäs Outlet har desværre ikke en samlet hjemmeside, hvor de præsenterer alle butikkerne. 

Uden mad og drikke...

Og skulle der blive behov for en pause i shoppingen, hvor sult og tørst skal stilles, er Saluhallen, som ligger blot fem minutters kørsel fra outletbutkkerne, bestemt et besøg værd. Her kan I nyde en dejlig frokost i café eller restaurant, eller handle lækkerier til impulsiv picnic eller forrådskammeret derhjemme. Læs mere om Saluhallen her.  

Saluhallen-smagsprover-390

 

AutoBizz Smart tilmeld

Tilmeld nu
klik her!
AutoBizz Smart aftalen har ingen bindingsperiode.  Det årlige gebyr er på 210,- og trækkes automatisk.

Find vej til de gode tilbud

Det tager blot en halv time fra Helsingborg havn til Höganäs Outlet.  

Hoganas-outlet-kosta-boda-tilbud-390

Fra havnen i Helsingborg følges vejen igennem centrum af byen ad Drottninggatan og Halsövägen til Ängelholmsleden. Tag afkørsel til rute 111 mod Berga N / Höganäs / Råå og følg vejen lidt over 20 km, indtil I rammer Höganäs. Drej til højre ad Gärdesgatan, så lander I midt i outlet-området. 

Hoganas-outlet-kort-markering-390

AutoBizz Smart tilmeld

Tilmeld nu
klik her!
AutoBizz Smart aftalen har ingen bindingsperiode.  Det årlige gebyr er på 210,- og trækkes automatisk.

Scandlines - Der er noget ved at sejle