Left navigation


På skøjter i Helsingborg

Piger på skøjter i Helsingborg Ishall A

På skøjter i Helsingborg

Lige på den anden side af Sundet kan du stå på skøjter hele vinteren. Tag hele familien med på tur, og få en sjov dag på Olympiarinkens skøjtebane.

AutoBizz Smart

Fra 98,- /vej
Læs mere
Prisen gælder for personbil Helsingør-Helsingborg ud- og hjemrejse samme dag, lørdag og søndag. Prisen gælder til og med 13. januar 2019.

På skøjter i Helsingborg Ishall A

Lige på den anden side af Sundet kan du stå på skøjter hele vinteren. Hallen bruges også af professionelle, og der kan derfor være dage, hvor hallen er lukket for offentligheden. Tjek åbningstiderne på skøjtehallens hjemmeside.

Hallen ligger 7 minutters kørsel fra færgerne i Helsingborg. Hvis du kommer som landgangspassager tager det ca. 20 minutter at gå derop.
Husk at medbringe varmt tæppe til at sidde på. Mad og drikke kan købes i hallen, og hvis I skal have godter, kan I købe dem ombord på færgen.

Adressen er: 
Olympiarikens A hall
Mellerstra Stenbocksgatan 10
Helsingborg

Entre til hallen koster: 
SEK 20 for børn op til 18 år
SEK 25  for voksen  
 

AutoBizz Smart aftale

Tilmeld her
AutoBizz Smart aftalen har ingen bindingsperiode.  Det årlige gebyr er på 210,- og trækkes automatisk.

Åbningstider

Hverdage 09.30-15:45
Lørdag-søndag 12.00-15.30

Bemærk, A-hallen kan være optaget af professionelle, så husk at holde øje med hjemmesiden. B-hallen vil dog oftest være åben. 

Tjek tiderne på hallens hjemmeside.

skojter

Udlejning af udstyr

Det er en god idé at tage skøjter med hjemmefra, hvis du har. Er du på ”prøvetur” eller nybegynder, er det muligt at leje skøjter i størrelserne 25-47.  Det koster SEK 40,- per par.
Hjelm kan udlånes efter først til mølle princippet, det er helt gratis, men der findes kun 50 stykker, så det er en vældig god ide at medbringe hjem hjemmefra. 

Husk at tjekke tiderne på hallens hjemmeside.


Scandlines - Der er noget ved at sejle