Left navigation


Helsingborg

Helsingborg rådhus

Helsingborg

Tag en tur til den næststørste by i Skåne. Her findes mange restauranter, caféer og specialbutikker, og derudover byder byen på en del kulturelle seværdigheder. Byens vartegn, Kärnan, der tårner sig op over byen, byder alle besøgende velkommen, når der sejles i havn.

AutoBizz Smart

Fra 98,- /vej
Læs mere

Prisen gælder for personbil Helsingør-Helsingborg ud- og hjemrejse samme dag, lørdag og søndag. Prisen gælder til og med 31. maj 2018.

Historie & kultur

I Helsingborg er der noget for alle. Du kan både nyde den historiske og kulturelle by ved at se nogle af de mange seværdigheder eller du kan tage på shoppingtur. I vintermånederne emmer byen af hygge, og der pyntes op med lys og dekorationer i alle afskygninger.

Følg med i Helsingborgs shoppingmuligheder her
Se de særlige åbningstider for søn- og helligdage her

scandlineshh-helsingborg-havnen-sne

Familiebillet 138,- 

1-dags Familiebillet t/r for 2 voksne og op til 3 børn (4-11 år). Prisen dækker færgebillet (landgang) Helsingør-Helsingborg t/r samme dag.
Billetten sælges fra billetkontoret i terminalen Helsingør eller via vores mobilapp. Prisen gælder lørdag og søndag, i udvalgte perioder dog alle dage. Prisen gælder f.o.m. 8/1-2018 t.o.m. 31/5-2018.

08.01-09.02 Gælder lørdag og søndag 
10.02-25.02  Gælder alle dage
26.02-28.03 Gælder lørdag og søndag
29.03-08.04 Gælder alle dage
09.04-26.04 Gælder lørdag og søndag
27.04-13.05 Gælder alle dage


Tilbagebetaling

- ikke benyttede billetter tilbagebetales med det fulde beløb
- delvist brugte billetter tilbagebetales ikke

scandlineshh-helsingborg-julen-rode-banke

AutoBizz Smart

Tilmeld nu
Læs mere
AutoBizz Smart aftalen har ingen bindingsperiode.  Det årlige gebyr er på 210,- og trækkes automatisk.

Seværdigheder

På havnefronten lige ved færgerne ligger Dunkers Kulturhus, Helsingborgs kulturelle center som blev indviet i 2002. Dunkers Kulturhus er tegnet af den danske arkitekt Kim Utzon og har et meget flot bymuseum foruden kunstmuseum, teaterscene, koncertsal, kulturcentrum for børn og unge, musikskole, m.v. 

Øst for kulturhuset ligger Rådhuset - et af byens vartegn som tydeligt ses fra færgerne. Rådhuset er opført i 1897 i nygotisk stil med tårn og tinder, udsmykkede facader og et 65 meter højt klokketårn. Indvendigt rummer det fint interiør med bl.a. glasmosaik og malerier med motiver fra byens historie.

Kärnan, lidt øst for Rådhuset, er et 35 meter højt borgtårn fra 1300-tallet, fra hvis top der er flot udsigt over byen og Sundet. I hjertet af byen finder man den smukke Mariakyrkan i Gotisk stil fra starten af 1400-tallet. 

scandlineshh-helsingborg-julen-kullagatan

Shopping & spise

Helsingborgs hyggelige handelsgader byder på noget for enhver smag. Her findes både de større kendte mærker og unikabutikker med alt i tøj, indretning og design. 

I den sydlige del af centrum, ca. 15 minutters gang fra Knutpunkten, finder man Helsingborgs Bryggeri og Oxhallen, som hver lørdag inviterer indenfor til hygge med mad, drikke og ofte levende musik. Nogle søndage afholdes loppemarked i den stemningsfulde hal, og her er der rig mulighed for at gøre nogle gode fund. 

scandlineshh-helsingborg-oxhallen-shopping-mad

Læs mere om Helsingborg og alle mulighederne på VisitHelsingborgs hjemmeside.  

AutoBizz Smart

Tilmeld nu
Læs mere
AutoBizz Smart aftalen har ingen bindingsperiode.  Det årlige gebyr er på 210,- og trækkes automatisk.

Oplevelser

I Helsingborg findes alt fra de små lokale spillesteder til koncerthus og Arena, så der er altid en god oplevelse på den anden side af Øresund. Hvad enten du er til intimkoncert eller storslået show, kunsthåndværk i baggården eller international udstilling eller bare vil opleve den lokale folklore, så finder du det i den hyggelige Sundby Helsingborg.

Ved juletid bugner programmet af stemningsfulde oplevelser, og de har samlet det meste i en fælles oversigt, for at gøre det lettere for besøgende. Du finder oversigten med alle julens aktiviteter i Helsingborg på hjemmesiden Jul i City

Uden for sæsonen kan du finde oplevelserne på Helsingborgs egen hjemmeside. Læs mere om alle oplevelserne i Helsingborg her

scandlineshh-helsingborg-julen-karnan

AutoBizz Smart

Tilmeld nu
Læs mere
AutoBizz Smart aftalen har ingen bindingsperiode.  Det årlige gebyr er på 210,- og trækkes automatisk.

Scandlines - Der er noget ved at sejle