Left navigation


Gøteborg

Gøteborg

Gøteborg har et væld af oplevelser for hele familien. Her findes en skøn kombination af historiske steder, moderne arkitektur og design, og der er rig mulighed for at shoppe i byens mange spændende butikker. Og så ligger byen blot et par timers kørsel nord for Helsingborg.

AutoBizz Smart

Fra 98,- /vej
Læs mere

Prisen gælder ud- og hjemrejse samme dag, lørdag og søndag. Prisen gælder til og med 31. december 2017.

Den trendy by

Sveriges næststørste by, Gøteborg, lokker med masser af fristelser for hele familien. Byen strutter af selvtillid og udfordrer på mange måder storebroderen og hovedstaden Stockholm i at være landets mest trendy by. Her kan du sagtens få et par dage til at gå med at slentre rundt i byen, opleve arkitekturen, naturen og gastronomien.

I Gøteborg finder du også de karakteristiske sporvogne, som tager dig rundt i byens rum. Lad dig inspirere til en tur i den trendy by ved at besøge byens hjemmeside

scandlineshh-goteborg-sporvogn

Inspirerende & fristende 

Husk kreditkortet, for fristelserne i butikker, varehuse og outlets er mange og store. Stemningen hyggelig og indbydende, og der findes mange specialbutikker med unikavarer og lækkerier. Men, når kreditkortet køres igennem maskinen, luner den svenske kronekurs heldigvis altid.

scandlineshh-goteborg-by-nighttime-efterar

Bestil færge og hotel

Skal I overnatte i Göteborg, kan I med fordel booke jeres feriebolig og færgebillet hjemmefra.

Sammen med Sembo tilbyder vi feriehuse, hoteller og lejligheder over det meste af Sverige. Hvad enten I søger storbyferie eller familieferie, så har vi feriehuset til dig. 

AutoBizz Smart

Tilmeld nu
Læs mere
AutoBizz Smart aftalen har ingen bindingsperiode.  Det årlige gebyr er på 205:-, som trækkes automatisk.

Meget mere at byde på

I Gøteborg kan du nyde arkitekturen og de kulturelle elementer, shoppe i de hyggelige gader, tage en tur på kanalen gå på museer, oplevelse forlystelsesparken eller spare penge i deres outlet. Gøteborg er en fantastisk by med oplevelser for alle smagsløg. 

Liseberg forlystelsespark

Liseberg er uden sammenligning Gøteborgs mest populære attraktion for de yngste i familien. Parken er med sine 44 forlystelser et slaraffenland for store og små, og hvert år finder du mindre eller større nyheder. Seneste nyhed er Loke, som slynger dig 42 meter op i luften og nok skal give selv de sejeste en lille kuldegysning. Parken holder åbent af tre omgange hen over året - sommer, Halloween og jul. Læs mere om parken og attraktionerne på Lisebergs hjemmeside

Når Liseberg fejrer jul er det med lys og hyggelig stemning, og hele parken forvandles til en levende julesaga. Liseberg har åbent følgende dage i julen; 17.-19. november, 30.-3. december, 5.-10. december, 12.-23. december og 26.-30. december. Tjek hjemmesiden for yderligere information. 

scandlineshh-goteborg-liseberg-jul-lys

Voldsom Volvo

Er du til biler, kan en tur forbi Volvo museet helt sikkert vække glæde. Her får du hele Volvos historie serveret i tekst, billeder og ikke mindst biler - masser af dem! Fra de ældre til de nyere, fra de mindre til større og fra rallybiler til busser. Du har også mulighed for at udleve drømmen om at køre lastbil i museets lastbilsimulator. Besøget kan sluttes af med et smut forbi souvenirbutikken, som har et stort udvalg af Volvo merchandise og gadgets. Museet har åbent alle dage, året rundt. 

Læs mere på Volvos hjemmeside

scandlineshh-goteborg-volvo-museum

Hede Fashion Outlet

Lige syd for Gøteborg ligger Hede Fashion Outlet, som samler mere end 150 scandinaviske og internationale modebrands. Det er et perfekt sted at gøre et stop, enten på vejen til eller fra Gøteborg.  Fyld indkøbsposerne med gode tilbud fra en af de knapt 40 butikker, og spar op til 70 % på velkendte mærker som Peak Performance, Adidas, Hugo Boss, Iittala, Guess, Tommy Hilfiger, Odd Molly, Polan o. Pyret, Golf Outlet og Filippa K. Området byder også på tre restauranter og der er naturligvis gode og gratis parkeringsforhold. 

Læs mere på Hede Fashion Outlets hjemmeside.

AutoBizz Smart

Tilmeld nu
Læs mere
AutoBizz Smart aftalen har ingen bindingsperiode.  Det årlige gebyr er på 205:-, som trækkes automatisk.

Jul i Gøteborg

Ved juletid bliver Gøteborg ekstra hyggelig at færdes i, når byen pyntes med gran, lys og røde hjerter. Der er også flere julemarkeder rundt omkring i byen, og vi har samlet nogle af dem, så du kan lade dig inspirere. 

Jul på Liseberg

Den 17. november - 30. december (udvalgte dage og tider)

Den populære forlystelsespark klæder sig på til jul med millioner af glitrende julelys, og hele parken forvandles til en stor julesaga. Tag familien med på gavejagt blandt de mange juleboder, hop en tur i karrusellen, hils på kaninerne i Kaninlandet, nyd den smukke Nøddeknækkeren isballet eller aflever jeres ønskesedler til den gode rare julemand i julemandens værksted.

Læs mere på Lisebergs hjemmeside. Se åbningstiderne for julen her

scandlineshh-liseberg-jul-lys-i-gaden

A la London juledesignmarked

Den 24. november - 26. november (fredag kl. 16.00-20, lørdag-søndag kl. 10.00-17.00)

Et anderledes og utraditionelt julemarked, som i stedet for nisser og julemad har fokus på frække, flotte og friske designervarer. Her finder du nogle af de største talenter inden for design, - lokale, nationale og internationale. Og her er både mode, indretning og kunst. 80 designere og et hav af unikavarer, som du ikke finder alle andre steder.

Læs mere på A la Londons hjemmeside

scandlineshh-goteborg-a-la-london-design-marked

AutoBizz Smart

Tilmeld nu
Læs mere
AutoBizz Smart aftalen har ingen bindingsperiode.  Det årlige gebyr er på 205:-, som trækkes automatisk.

Scandlines - Der er noget ved at sejle