Left navigation


Gøteborg

Göteborg stad hav hamn

Gøteborg

Gøteborg har et væld af oplevelser for hele familien. Her findes en skøn kombination af historiske steder, moderne arkitektur og design, og der er rig mulighed for at shoppe i byens mange spændende butikker. Og så ligger byen blot et par timers kørsel nord for Helsingborg.

AutoBizz Smart

Fra 98,- /vej
Læs mere
Prisen gælder for personbil Helsingør-Helsingborg ud- og hjemrejse samme dag, lørdag og søndag. Prisen gælder til og med 13. januar 2019.

Den trendy by

Sveriges næststørste by, Gøteborg, lokker med masser af fristelser for hele familien. Byen strutter af selvtillid og udfordrer på mange måder storebroderen og hovedstaden Stockholm i at være landets mest trendy by. Her kan du sagtens få et par dage til at gå med at slentre rundt i byen, opleve arkitekturen, naturen og gastronomien.

I Gøteborg finder du også de karakteristiske sporvogne, som tager dig rundt i byens rum. Lad dig inspirere til en tur i den trendy by ved at besøge byens hjemmeside

scandlineshh-goteborg-sporvogn

Inspirerende & fristende

Husk kreditkortet, for fristelserne i butikker, varehuse og outlets er mange og store. Stemningen hyggelig og indbydende, og der findes mange specialbutikker med unikavarer og lækkerier. Men, når kreditkortet køres igennem maskinen, luner den svenske kronekurs heldigvis altid.

Goteborg-havn-aften

Bestil færge og hotel

Skal I overnatte i Göteborg, kan I med fordel booke jeres feriebolig og færgebillet hjemmefra.

Sammen med Sembo tilbyder vi feriehuse, hoteller og lejligheder over det meste af Sverige. Hvad enten I søger storbyferie eller familieferie, så har vi ferieboligen til dig. 

Book nu

AutoBizz Smart tilmeld

Tilmeld nu
klik her!
AutoBizz Smart aftalen har ingen bindingsperiode.  Det årlige gebyr er på 210,- og trækkes automatisk.

Meget mere at byde på

I Gøteborg kan du nyde arkitekturen og de kulturelle elementer, shoppe i de hyggelige gader, tage en tur på kanalen gå på museer, oplevelse forlystelsesparken eller spare penge i deres outlet. Gøteborg er en fantastisk by med oplevelser for alle smagsløg. 

Goteborg-city-390

Liseberg forlystelsespark

Liseberg er uden sammenligning Gøteborgs mest populære attraktion for de yngste i familien. Parken er med sine 44 forlystelser et slaraffenland for store og små, og hvert år finder du mindre eller større nyheder. Seneste nyhed er Loke, som slynger dig 42 meter op i luften og nok skal give selv de sejeste en lille kuldegysning. Parken holder åbent af tre omgange hen over året - sommer, Halloween og jul. Læs mere om parken og attraktionerne på Lisebergs hjemmeside

scandlineshh-goteborg-liseberg-rutschebane-kvinder

Voldsom Volvo

Er du til biler, kan en tur forbi Volvo museet helt sikkert vække glæde. Her får du hele Volvos historie serveret i tekst, billeder og ikke mindst biler - masser af dem! Fra de ældre til de nyere, fra de mindre til større og fra rallybiler til busser. Du har også mulighed for at udleve drømmen om at køre lastbil i museets lastbilsimulator. Besøget kan sluttes af med et smut forbi souvenirbutikken, som har et stort udvalg af Volvo merchandise og gadgets. Museet har åbent alle dage, året rundt. 

Læs mere på Volvos hjemmeside

scandlineshh-goteborg-volvo-museum

Hede Fashion Outlet

Lige syd for Gøteborg ligger Hede Fashion Outlet, som samler mere end 150 skandinaviske og internationale modebrands. Det er et perfekt sted at gøre et stop, enten på vejen til eller fra Gøteborg.  Fyld indkøbsposerne med gode tilbud fra en af de knapt 40 butikker, og spar op til 70 % på velkendte mærker som Peak Performance, Adidas, Hugo Boss, Iittala, Guess, Tommy Hilfiger, Odd Molly, Polan o. Pyret, Golf Outlet og Filippa K. Området byder også på tre restauranter og der er naturligvis gode og gratis parkeringsforhold. 

Læs mere på Hede Fashion Outlets hjemmeside.

AutoBizz Smart tilmeld

Tilmeld nu
klik her!
AutoBizz Smart aftalen har ingen bindingsperiode.  Det årlige gebyr er på 210,- og trækkes automatisk.

Scandlines - Der er noget ved at sejle