Left navigation


Efterår i Sverige

Efteraar400x250

Efterår i Sverige

Tag familien med på en tur over Sundet, og oplev hvor smukt der er i Sverige, når bladene skifter farve. Her finder du inspiration til aktiviteter som både børn og voksne vil synes om.

Familiebillet

130,-
Køb i appen
Prisen gælder landgang Helsingør-Helsingborg t/r samme dag for 2 voksne og op til 3 børn (4-11 år).

Efterårstips til Sverige

Der er mange ting at bruge efteråret på i Sverige. Her har vi samlet nogle af de aktiviteter der er at finde lige på den anden side af Sundet.

Med en Familiebillet kan du tage 2 voksne og 3 børn (4-11 år) med færgen t/r for blot 130,- kr. lørdag og søndag. Køb billetten på billetkontoret i Helsingør eller via vores mobilapp

Skånes Djurpark

Skånes Djurpark er et af Sydsveriges mest populære udflugtsmål. Parken er opbygget på dyrenes egne betingelser med store, rummelige indhegninger.

Læs mere om Skånes Djurpark.

Tropikariet

Oplev dyr fra Sydamerika, Asien, Madagaskar og Afrika i deres rette tropiske omgivelser i Helsingborg.

Læs mere om Tropikariet.

Väla Shopping

6 km fra Helsingborg finder du Väla Indkøbscenter med 200 butikker, 10 restauranter og 5 cafeer. Det hele er samlet under ét tag, så du hverken behøver paraply eller vinterjakke.

Læs mere om Väla Shopping.

Kullen

Nyd en dag på Kullen – en smuk, spændende og dramatisk, naturpark, som drager danskerne. Her får  du det Sverige, som du drømmer om med klipper natur og dejligt hav.

Læs mere om Kullen.

Helsingborg

Helsingborg er perfekt til både dags- eller weekendture. Her er noget for alle. Du kan nyde den historiske og kulturelle by ved at besøge nogle af de mange seværdigheder, eller tage en shoppetur med pause på en af de hyggelige caféer. 

Læs mere om Helsingborg

scandlineshh-inspiration-sverige-helsingborg-efteraar

 


Scandlines - Der er noget ved at sejle