Left navigation


Drömljus

Drömljus

Lysfestivalen ”Drömljus” fylder Helsingborg med svimlende smukke lysdesign og lysinstallationer. Ny og banebrydende teknologi, kreativitet og fantasi skaber liv og lys i byen.

Scandlines HH mobilapp

Hent app
Læs mere

Download Scandlines HH mobilapp til overfarten Helsingør-Helsingborg. Vær opdateret på sejlplanen og køb billet på farten. Der er altid en afgang der passer.  

Lysfest i Helsingborg

Helsingborg lyser op i vintermørket med Drömljus den 9.-18. februar, alle dage kl. 18.00-22.00. 

Dromljus-familien-strom-390

Lysfestivalen ”Drömljus” fylder Helsingborg med svimlende smukke lysdesign og lysinstallationer. Her kan du, helt gratis, tage del i oplevelsen, når der kommer liv og lys i byen med hjælp af ny og banebrydende teknologi, kreativitet og fantasi. I ti dage kan du opleve en magisk forvandling af Helsingborgs parker, gader og torve, der normalt ligger mørklagte og forladte om vinteren. Tag en ven med og udforsk byen og mødet mellem lys og mørke!

scandlineshh-helsingborg-dromljus-byen-390

The Door

En rød dør. Man aner et lys igenem sprækken og røg siver lige så stille ud. Er der nogen på den anden side? Lad din nysgerrighed lede dig og åben døren til en spændende parallelverden. Pludselig befinder du dig et helt andet sted! Måske på Den Kinesiske Mur eller Nordpolen, på månen eller måske på Sofiro Slot. Og på forunderlig vis opdager du, at en anden har åbnet en lignende dør et andet sted i Øresundsregionen. En dør, som er forbundet med den dør, du står ved... hvad sker der nu?
Døren vil stå på Hamntorget i Helsingborg og er designet af Helsingborg Stad i samarbejde med Alexandrainstituttet i København. 

Læs mere om alle installationerne på festivalens hjemmeside

scandlineshh-helsingborg-dromljus-door-390

Køb familiebillet til drømmepris

Køb Familiebillet til landgang og rejs 2 voksne og op til 3 børn under 12 år t/r for bare 69,- kr.

Billetten skal købes i vores mobilapp og gælder i perioden 9.-18. februar 2018. 

Nyd en drømmelatte ombord

Kan kun købes i perioden 9.-18. februar

scandlineshh-cafe-drommelatte

Scandlines HH mobilapp

Hent app
Læs mere

Download Scandlines HH mobilapp til overfarten Helsingør-Helsingborg. Vær opdateret på sejlplanen og køb billet på farten. Der er altid en afgang der passer.  


Scandlines - Der er noget ved at sejle