Left navigation


Branäs

Branäs - skisportssted

Branäs

Branäs er et af Sveriges bedste skisportssteder for børn, og ligger kun 605 km fra Helsingborg.

1-dagsbillet

Fra 190,-/vej
Book nu

1-dagsbillet, ud- og hjemrejse samme dag. Køb online.

Branäs

Alpin i Branäs
Branäs her 28 piste, alle forsynet med snekanoner. Det hele betjenes med 21 lifte, hvoraf den ene er en gondollift med 32 gondoler. Både med denne lift og express 4-stoleleliften kan du komme til toppen. Længste nedfart er 3 km. Er du til ekstra udfordringer er der funparker med forskellige udfordringer og off-pist gennem skoven. 6 piste og Funparken er belyst og åbent hver aften til kl. 19.00. 

Skileje/Skiskole i Branäs
Ved centret ligger skiudlejningen. Her kan du få det mest moderne inden for alt skiudstyr. Branäs tilbyder også skiskole for både slalom, telemark og snowboard. 

Børn i Branäs.
Børn er meget velkommen i Branäs.  I bunden af fjeldet findes et lille familieområde, eller I kan tage til toppen, hvor I kan besøge børnenes egen bakke i Björnbuseland. Her er der forskellige aktiviteter for børn i alle aldre. Skal mor og far på ski uden børn, så er der mulighed for at blive ”passet” af søde legetanter.   Børn under 8 år, kører gratis i alle lifte.
 
Langrend i Branäs
De fleste af de 20 km præparerede løjper løber i området bag Vargen Stugby i det smukke landskab på toppen af fjeldet. Her er der langrendsløjper i mange forskellige længder.

Aktiviteter i Branäs
Sjov i bakken og meget mere. Der er mulighed for snescooter-safari og hundeslæde. Ved centret BOB-land, hvor børn og unge kan kælke og køre snowrace under trygge forhold. Her afholdes også konkurrencer med præmier. ”Ledan” er stedet hvor du kan købe liftkort, butik og restaurant, I bunden   ved centret ligger også en restaurant, bar, cafe og after-ski samt Branäs Livs (butik), hvor du kan handle dagligvarer.      

 


Scandlines - Der er noget ved at sejle