Left navigation


Tag bilen med til Sverige

Tag bilen med på smuttur eller ferie i Sverige, og få endnu mere ud af rejsen. Med bilen får du frihed til selv at bestemme, hvor turen går hen, og du kan køre til lige netop de destinationer eller seværdigheder, der tiltrækker dig.

Nyd den svenske natur, shop amok med den stærke danske krone eller besøg en af de mange hyggelige småbyer og lokale loppis på vejen. Tag på forkælelsestur til et af de fantastiske spa-hoteller eller få en på opleveren med elg-safari eller svævebane i trætoppene. Søger du inspiration, har vi samlet et udpluk af oplevelser på vores inspirationsside

  • Flere ture til Sverige?

    Med AutoBizz Smart rejser du altid til laveste pris over Øresund. Prisen på færgeoverfarten udregnes automatisk, du behøver ikke bestille plads og årsafgiften er tjent ind på et par ture!

    Tag bilen til Sverige for 163,- kr. pr. vej. Prisen gælder t.o.m. 31/8 ved ud- og hjemrejse samme dag.

  • Sverige til solskinspris

    Rejs udenlands på bare 20 minutter og oplev det smukke Sverige. Vi har sænket priserne online, så du kan rejse til solskinspriser hele sommeren!

    Brug koden SOL18 og betal 351,- kr. for en enkeltbillet med bil (max. 6 m.) t.o.m. 31/8 2018. Billetten kan kun købes online og skal bookes senest dagen før afrejse.

Like-os-knap

Scandlines - Der er noget ved at sejle