Left navigation


Tilmeld dig med BroBizz

Tilbud til dig med BroBizz

Har du en Bizz, som ikke er tilmeldt AutoBizz Smart, så gør det nu og tag færgen Helsingør-Helsingborg til Øresunds laveste pris. Prisen er 95,- hver vej når du rejser ud og hjem lørdag eller søndag til den 31/5 2016. Hverdage 314,- t/r samme dag. (gælder biler på max 6 m, t.o.m. 31/5).

AutoBizz Smart tilmeld

Tilmeld nu
klik her!
AutoBizz Smart aftalen har ingen bindingsperiode.  Det årlige gebyr er på 210,- og trækkes automatisk.

Rejs til Øresunds laveste pris med AutoBizz Smart

Har du en Bizz, som ikke er tilmeldt AutoBizz Smart, så gør det nu og tag færgen Helsingør-Helsingborg til Øresunds laveste pris. Udover en dejlig sejltur får du:

  • En behagelig pause på 20 minutter.
  •  Du har mulighed for at nyde en god kop kaffe og wienerbrød, eller noget andet godt fra FoodXpress, der har åbent døgnet rundt.
  • Gå på indkøb i vores butikker ombord, til priser, der er op til 50% billigere end i land.
  • Nyd den friske havluft på soldækket og Sundet bedste udsigt!

Med AutoBizz Smart får du

  • Altid Øresunds laveste pris.
  • Du kører i en reserveret bane.
  • Et VIP-kort, som giver rabat i både butikken og i FoodXpress.
  • Du modtager nyheder og tilbud fra Scandlines Helsingør-Helsingborg overfarten.
  • Du beholder samme Bizz.

Tilmeld dig AutoBizz Smart aftalen og rejs til Øresunds laveste pris her

Stræk bare benene

Den korteste og mest behagelige måde til ferie i Sverige er via Helsingør - Helsingborg.

På færgen får du mulighed for at strække dine ben, tage en kop kaffe eller få dig en snack.

Caféerne ombord serverer danske klassikere, sunde snacks, kolde drikke, søde favoritter og god kaffe. Der er også en velassorteret butik med op til 50% lavere priser end på land. Færgeoverfarten giver dig mulighed for at strække benene. Drik en kop kaffe, få noget godt at spise eller besøg butikken med det store udvalg. 

Pausigare paus och rödare pölser!

Vi sejler hvert 15 minut

Vi giver dig en rigtig god start på ferien og i øvrigt sejler vi hver 15 minut, så der er altid en afgang der passer. For at se tidsplaner-klik her!

Tag til Sverige med Scandlines Helsingør-Helsingborg 

Fantastiske Helsingborg

Lige over på den anden side af Sundet har du fantastiske Helsingborg med en masse spændende butikker, som lokker og frister for, at du skal købe ind med din stærke danske krone. Kursen gør at du sparer mange penge allerede fra starten. Tag familien med og besøg Kullagatan, nyd en dag hvor du starter med en dejlig færgetur, vi glæder os til at se jer ombord. 

  • Billetten skal købes i terminalen i Helsingør 

Tag på udflugt til Kullen 

Nyd en dag på Kullen – en smuk, spændende og dramatisk, naturpark, som drager danskerne. Her får  du det Sverige, som du drømmer om, klipper natur og dejligt hav. Du betaler ikke entre for at komme ind, og du er velkommen til at medbringe madkurv og spise i smukke omgivelser. Du kan læse mere her  

Tag til Ullared og spar mange penge

Hop med på vognen – tag til Ullared og spar mange penge. Nordens største varehus ligger 1 ½ times kørsel fra Helsingborg og er absolut turen værd. Man kan ligefrem blive afhængig – i 2014 var der besøg af 4,8 millioner kunder, det siger lidt om størrelsen og succesen. Det store sortiment og de lave priser gør, at du rigtig kan shoppe igennem og alligevel have penge til overs. Du finder alt lige fra fødevarer, ting til hjemmet, elektronik, værktøj, legetøj beklædning og hvad du eller har brug for til en aktiv fritid.  Se mere her

Du får det godt, når du handler i Sverige

At handle billigt i Sverige er dejligt, især når du kan kombinere det med en udflugt og shoppe på vejen hjem, hvor du kan spare helt op til 79% på dagligvarer. Besøg fx Coop, Maxi, City Gross eller Netto.

Se prissammenligning på dagligvarer


Scandlines - Der er noget ved at sejle