Left navigation


Inspiration og rejsetips Sverige

Scandlines Helsingør-Helsingborg tilbyder sammen med vores partnere aktuel, generel og praktisk rejseinformation, som kan være til nytte, når du planlægger din ferie til Sverige. Få information og inspiration til de svenske byer: Helsingborg, Stockholm og Gøteborg.

 

 • På skøjter i Helsingborg Ishall A

  Lige på den anden side af Sundet kan du stå på skøjter hele vinteren. Hallen er også brug af professionelle derfor kan der være nole dage, hvor hallen er lukket for offentligheden. Tjek derfor åbningstiderne på hjemmesiden.

 • Tag på shopping tur til det store outlet område i Höganäs

  Höganäs Outlet

  Tag på shopping tur til det store outlet område i Höganäs, blot 30 minutters kørsel fra Helsingborg. Her findes flere af de kendte svenske kvalitetsmærker til meget lave priser. Hvad enten du er til glas og keramik eller sport og velvære.

 • Scandlineshh-Helsingborg-vinter-211x211

  Helsingborg

  Tag en tur til den næststørste by i Skåne med mange restauranter, caféer og specialbutikker, foruden en del kulturelle seværdigheder

 • 6 km fra Helsingborg finder du Väla Indkøbscenter

  Väla Shopping

  6 km fra Helsingborg finder du Väla Indkøbscenter med 180 butikker, 10 restauranter og 5 cafeer og det hele er under ét tag, så du ikke behøver paraplyen

 • Se tropiske dyr i Tropikariet

  Se tropiske dyr i Tropikariet

  Oplev dyr fra Sydamerika, Asien, Madagaskar og Afrika i deres rette tropiske omgivelser i Helsingborg.

 • Gekås Ullared Shopping

  Gekås Ullared Shopping

  Nordens største lavprisvarehus. Køb en Gekås Ullared-endagsbillet for kun DKK 405,- og modtag et gavekort på SEK 100,

 • Gøteborg har et væld af seværdigheder og attraktioner for hele familien.

  Gøteborg

  Gøteborg har et væld af seværdigheder og attraktioner for hele familien. Her er en god blanding af historiske steder og moderne arkitektur og design, og der er rig mulighed for at shoppe i byens mange spændende butikker. Og så ligger byen blot et par timers kørsel nord for Helsingborg.

 • Scandlineshh-Stockholm-211x211

  Stockholm

  Sejl med Scandlines til Helsingborg og så er du godt på vej til den smukke by, Stockholm.

 • Skiløbere

  På ski i Sverige og Norge

  Både Sverige og Norge byder på fantastiske oplevelser i sneen. Tag familien med og oplev nogle af de bedste skisportssteder i Skandinavien.

 • Legetøjsmuseum - bilerne fra Cars

  Legetøjsmuseet i Helsingborg

  Oplev et legetøjsmuseum i Helsingborg. Scandlines fordel: Mod forevisning af gyldig Scandlinesbillet til landgang eller til bil gives 20% rabat på entré til Toy World

 • Ekhems gård

  Ekhems Gård

  Ekhems gård, som har været i familien i fire generationer, er et populært udflugtsmål. Gården er forvandlet fra en hyggelig lille familie gård til en virksomhed. På gården finder du en gårdbutik med en masse forskellige lækre produkter. Alt fra marmelade til grøntsager – Alt sammen fra gården. Du kan også koble af med en omgang...

 • Golfbane

  Golfklubber

  Sveriges geografi giver golfspillere meget at vælge imellem. Ikke nok med at man bare kan møde op og betale den såkaldte "Green Fee" og begynde at spille, så er det også billigere at spille golf i Sverige. Scandlines har et samarbejde med tre gode golfklubber i Sverige.

 • Elg i Skånes Djurpark

  Oplev vilde dyr i Skånes Djurpark

  Skånes Djurpark er et af Sydsveriges mest populære udflugtsmål. Parken er opbygget på dyrenes egne betingelser med store, rummelige indhegninger.

 • Gården Wideröra

  Besøg Wideröra

  Kun en halv times kørsel fra færgelejet i Helsingborg, mellem Ekeby og Tågarp, finder du den smukke gård Wideröra.

 • Sofiero ved Helsingborg

  Sofiero

  Sofiero ligger 5 km nord for Helsingborg og har en fantastisk blomsterpark, diverse udstillinger og er kendt for at have været dronning Ingrids barndomshjem om sommeren. Gå en tur i den smukke park.

 • Kullen - Børn på strand

  Kullen - naturreservat

  Oplev et af Sveriges mest besøgte og storslåede naturreservater, Kullen. Et perfekt udflugtsmål for hele familien. Her kan du vandre på stierne igennem den flotte natur, eller nyde din madpakke på en klippe.

Vi lader op til batteridrevne færger på Helsingør-Helsingborg
Book nu!
Vi lader op til batteridrevne færger på Helsingør-Helsingborg
Vi lader op til batteridrevne færger på Helsingør-Helsingborg. Læs mere her!
scandlineshh-nyhedsbrev-tilmeld-
Like-os-knap

Scandlines - Der er noget ved at sejle