Left navigation


Inspiration og rejsetips Sverige

Scandlines Helsingør-Helsingborg tilbyder sammen med vores partnere aktuel, generel og praktisk rejseinformation, som kan være til nytte, når du planlægger din ferie til Sverige. Få information og inspiration til de svenske byer: Helsingborg, Stockholm og Gøteborg.

 

 • Skiløbere

  På ski i Sverige

  Sverige byder på fantastiske oplevelser i sneen, og det er ikke længere væk end at det kan gøres som en dagstur. Pak bilen og tag familien med til nogle af bedste skisportssteder i Skandinavien.

 • Scandlineshh-Vallaasen-211x211

  Ski og vinter i Vallåsen tæt på Helsingborg

  Vallåsen ligger kun 70 km fra Helsingborg og byder på lange bakker, stolelifte og slæbelifte, skiudlejning og meget mere. Tag færgen til sneparadiset.

 • Tag på shopping tur til det store outlet område i Höganäs

  Höganäs Outlet

  Tag på shopping tur til det store outlet område i Höganäs, blot 30 minutters kørsel fra Helsingborg. Her findes flere af de kendte svenske kvalitetsmærker til meget lave priser. Hvad enten du er til glas og keramik eller sport og velvære.

 • 6 km fra Helsingborg finder du Väla Indkøbscenter

  Väla Shopping

  Blot 6 km fra Helsingborg finder du Väla Indkøbscenter med mere end 200 butikker, restauranter og caféer samlet under ét tag. Lad paraplyen blive hjemme, og fyld bilen med gode tilbud.

 • Gekås Ullared Shopping

  Gekås Ullared Shopping

  Nordens største lavprisvarehus. Tilbudsjægernes paradis, hvor alt til familien er samlet under ét tag. Køb en Gekås Ullared-endagsbillet for kun DKK 435,- og modtag et gavekort på SEK 100 til at shoppe for i Gekås.

 • Sofiero ved Helsingborg

  Sofiero

  Sofiero ligger 5 km nord for Helsingborg og har en fantastisk blomsterpark, diverse udstillinger. Slottet er bl.a. kendt for at have været Dronning Ingrids barndomshjem om sommeren. Hele året kan man gå ture i den smukke park.

 • Fredriksdal er en blanding af købstads-, landbrugs- og havemuseum midt i Helsingborgs hjerte

  Fredriksdal

  Fredriksdal er en blanding af købstads-, landbrugs- og havemuseum midt i Helsingborgs hjerte. Friluftsmuseet Fredriksdal har skiftende udstillinger og har åbent hele året.

 • Tropikariet

  Oplev dyr fra Sydamerika, Asien, Madagaskar og Afrika i autentiske omgivelser i Helsingborg. Her kan du opleve springende lemurer, flyvende tukaner og legende hajer, der boltrer sig i bassinet.

 • Elg i Skånes Djurpark

  Skånes Djurpark

  Skånes Djurpark er et af Sydsveriges mest populære udflugtsmål. Parken er opbygget på dyrenes egne betingelser med store, rummelige indhegninger, og her findes dyr fra hele Norden.

 • Wideröra gård

  Kun en halv times kørsel fra færgelejet i Helsingborg, mellem Ekeby og Tågarp, finder du den smukke gård Wideröra. Her emmer af hygge og god stemning hele året, og gården er altid et besøg værd.

 • Flickorna Lundgren

  Flickorna Lundgren er et af Sveriges mest berømte ”kaffehuse” med dejlige hjemmebagte kager. Det er også muligt at få en kæmpe rejemad og andet godt til ganen. Alt sammen kun ca. 45 min kørsel fra færgelejet i Helsingborg

 • Ekhems gård

  Ekhems Gård

  Ekhems gård har været i familien i fire generationer og er et populært udflugtsmål. På gården finder du en gårdbutik med en masse forskellige lækre produkter, alt fra marmelade til grøntsager.

 • Kullen - Børn på strand

  Kullen - naturreservat

  Oplev et af Sveriges mest besøgte og storslåede naturreservater, Kullen. Et perfekt udflugtsmål for hele familien. Her kan du vandre på stierne igennem den flotte natur, eller nyde din madpakke på en klippe.

 • Söderåsen Nationalpark

  Söderåsen Nationalpark kaldes også for den svenske vildmark, og her finder du fantastiske naturoplevelser for alle aldre. Parken er et af Nordeuropas største sammenhængende løvskovsområder.

 • Scandlineshh-Helsingborg-vinter-211x211

  Helsingborg

  Tag en tur til den næststørste by i Skåne. Her findes mange restauranter, caféer og specialbutikker, og derudover byder byen på en del kulturelle seværdigheder. Byens vartegn, Kärnan, der tårner sig op over byen, byder alle besøgende velkommen, når der sejles i havn.

 • Gøteborg

  Gøteborg har et væld af oplevelser for hele familien. Her findes en skøn kombination af historiske steder, moderne arkitektur og design, og der er rig mulighed for at shoppe i byens mange spændende butikker. Og så ligger byen blot et par timers kørsel nord for Helsingborg.

 • Scandlineshh-Stockholm-211x211

  Stockholm

  Sveriges smukke hovedstad Stockholm ligger ikke længere væk, end der kan køres fra Helsingborg. Tag færgen over Øresund, hvor pausen kan nydes, inden turen går videre nordpå.

 • Golfbane

  Golfklubber

  Tag til Sverige og få nye gode oplevelser. Sverige har mange spændende golf baner i alle størrelser lige på den anden side af Sundet. Du får meget for pengene, mange af banerne kan du nå på en 1-dagsudflugt og andre kan du udfordre sammen med vennerne i en weekend. Se nogle af vor tilbud her!

Vi lader op til batteridrevne færger på Helsingør-Helsingborg
Book nu!
Vi lader op til batteridrevne færger på Helsingør-Helsingborg
Vi lader op til batteridrevne færger på Helsingør-Helsingborg. Læs mere her!
Like-os-knap

Scandlines - Der er noget ved at sejle